KAYED'de Murat Özekinci Yeniden Başkan

Tamer ÖREN - KAYED 4. Olağan Genel Kurulunda Murat ÖZEKİNCİ tek liste halinde girdiği seçimde yeniden KAYED Genel Başkanlığına seçildi.

KAYED'de Murat Özekinci Yeniden Başkan
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel merkezi Elazığ’da bulunan Kan Arıyorum Yardımlaşma ve Eğitim Derneği  4. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi.  Eğitim Bir-Sen 1 No’lu Şube  Mehmet Akif İNAN Konferans Salonunda gerçekleştirilen genel kurulda   mevcut başkan Murat ÖZEKİNCİ tek liste halinde girdiği kongrede yeniden başkanlığa seçildi.   Derneğin son  2 yıldır gerçekleştirmiş olduğu projelerden bazıları hakkında bilgiler veren   KAYED Genel Başkanı Murat ÖZEKİNCİ “ 2016 yılında Avrupa Birliği projesi kapsamında  12 Avrupa ülkesinden  30’a yakın genci bir hafta boyunca Elazığ’da misafir ettik. Yine  kişisel gelişim zirvesi düzenledik.  Bu zirveye ulusal kanallarda haber spikerliği yapmış kişileri eğitimci olarak getirerek  yaklaşık 300 kişinin  eğitim almasını sağladık” dedi.

Derneğin günlük olarak hasta ve hasta yakınları için kan bağışçısı bulma çalışmalarının  devam ettiğini hatırlatan  ÖZEKİNCİ “  2 yıllık süre zarfında 750 kişiden fazla hasta yakınına kan bulması konusunda yardımcı olmuşuz.  Bu da günde yaklaşık 1 kişiye denk geliyor.  Yine  KAYED mağazada  ihtiyaç sahibi ailelere  ihtiyaç sahibi  ailelere yardımlarımız devam etti.  Yine bu mağazamızda yaklaşık 3 bin kişiye kıyafet yardımı yaptık.  Yeni yönetim kurulumuzla birlikte çalışmalarımızı daha ileri bir seviyeye çıkaracağız” diye konuştu. 

 Işın Cihazı alınana kadar susmayacağız

F.Ü Hastanesinde  ışın cihazı olmaması nedeniyle hasta ve hasta yakınlarının mağdur edildiğini söyleyen   ÖZEKİNCİ “  Sesimiz duyulup ışın cihazı alınana kadar  daha fazla kamuoyu oluşturacağız ve bu konuyu mutlaka çözüme ulaştırılacak şekilde  çalışmalar yapacağız. Genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum” diye kaydetti.