banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KAYA İLE KOLUTEK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Başkan Kolutek, misafirleri ile teker teker ilgilenirken salonda Kahramanmaraş Zeybek Grubu’nun gösterisi büyük ilgi ile izlendi. Kolutek, düğünlerinde kendilerini yalnız bırakmayan siyasetçilere, iş dünyasına, STK başkanlarına ve davetlilere teşekkür etti.

Arsan Center Laledan düğün salonunda düzenlenen düğün törenine, siyasiler ve çok sayıda iş adamı katıldı. Törene AK Parti Milletvekilleri Ahmet Özdemir, İmran Kılıç, KSÜ Rektörü Prof Dr. Niyazi Can, Rektör Yardımcısı Kadir Saltalı, Polis Akademisi Öğretim Görevlisi Prof Dr. Mehmet Şahin, Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, CHP İl Başkanı Esat Şengül, Taş Medreseli Ülkücüler Genel Başkan Yardımcısı Fuat Toyğar, Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Andırın Belediye Başkanı Ahmet Doğan, Onikişubat Ak Parti İlçe Başkanı Mücahit Kara, Dulkadiroğlu Ak Parti İlçe Başkanı Şahin Avşaroğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürü Seydihan Küçükdağlı, Onikişubat Mili Eğitim Müdürü Enver Gökşen, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Sıtkı Güvenç, Muharrem Erantepli, Cevdet Alperen, ASKF Kahramanmaraş Başkanı Ergün Önal, Tarih Kültür ve Turizm Platformu’na üye STK başkanları, Kahramanmaraş Kadın Platformu Başkanı Zeynep Arıkan, Dulkadiroğlu Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Asuman Bahtiyar Yavuz ve iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Düğüne katılan davetliler gece boyunca gönüllerince eğlenirken, gelin ile damadın mutluluk filmi ekranlardan merakla izlendi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol