KAVŞAK TEHLİKE ALTINDA

ÖZEL HABER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2016 - 10:50, Güncelleme: 30.06.2016 - 10:50
 

KAVŞAK TEHLİKE ALTINDA

Büyükşehir Belediyesi, Menemen yolunun Muradiye çıkışına karar olan kesiminde orta refüj, kaldırım çalışmaları, yeşillendirme ve ağaç dikimi yaparak yolu güzel bir görünüme kavuşturdu. Mahalleli karayolları bünyesinde olan kavşakta sinyalizasyon sistemi görmek istiyor.
Menemen yolu Muradiye kavşağında sinyalizasyon bulunmaması kazalara davetiye çıkarıyor. Büyükşehir Belediyesi üzerine düşeni yaparak Manisa-Menemen yolunun Muradiye çıkışına karar olan kesiminde orta refüj ve kaldırımlarında çalışmalar yaparak yolu güzel bir görünüme kavuşturdu. TRAFİK KEŞMEKEŞİ YAŞANIYOR Ancak kavşakta sinyalizasyon siteminin bulunmaması sürücülerin ve vatandaşların tepkilerine neden oldu. Adeta trafik kazalarının merkezi haline gelen araç trafiğinin yoğun olduğu ve önemli kavşakta, sinyalizasyon sisteminin olmaması her an olası kazalara davetiye çıkarıyor. DİREKLERİ VAR, IŞIKLARI YOK Her geçen gün trafik yoğunluğunun arttığı özellikle akaryakıt tankerlerinin yoğunlukta kullandığı kavşakta sinyalizasyon sistemi yok, ışık yok, kamera sistemi yok, kavşak ortası oldukça geniş, geçen araç sürücüleri birbirini görmüyor, trafik kazaları da kaçınılmaz oluyor. DEMİR BARİYERLER NE ZAMAN KALDIRILACAK Menemen yolu Muradiye kavşak yakını yol kenarına iş yerleri önüne konulan demir bariyerlerin kaldırılacağını belirten esnaf ve vatandaşlar “Bu demir bariyerleri karayolları getirip koydu, daha sonra uygunsuz olduğu gerekçesiyle kaldıracaklarını açıkladılar ancak yaklaşık bir yıldır gelip kaldırmadılar. Tam da kavşak yakını, araçlar duramıyor, vatandaşlar demir bariyerler üzerinden atlayarak yolu geçiyor, çok tehlikeli bir an önce kaldırılmasını istiyoruz” dediler.    
Büyükşehir Belediyesi, Menemen yolunun Muradiye çıkışına karar olan kesiminde orta refüj, kaldırım çalışmaları, yeşillendirme ve ağaç dikimi yaparak yolu güzel bir görünüme kavuşturdu. Mahalleli karayolları bünyesinde olan kavşakta sinyalizasyon sistemi görmek istiyor.
Menemen yolu Muradiye kavşağında sinyalizasyon bulunmaması kazalara davetiye çıkarıyor.
Büyükşehir Belediyesi üzerine düşeni yaparak Manisa-Menemen yolunun Muradiye çıkışına karar olan kesiminde orta refüj ve kaldırımlarında çalışmalar yaparak yolu güzel bir görünüme kavuşturdu.

TRAFİK KEŞMEKEŞİ YAŞANIYOR
Ancak kavşakta sinyalizasyon siteminin bulunmaması sürücülerin ve vatandaşların tepkilerine neden oldu. Adeta trafik kazalarının merkezi haline gelen araç trafiğinin yoğun olduğu ve önemli kavşakta, sinyalizasyon sisteminin olmaması her an olası kazalara davetiye çıkarıyor.

DİREKLERİ VAR, IŞIKLARI YOK
Her geçen gün trafik yoğunluğunun arttığı özellikle akaryakıt tankerlerinin yoğunlukta kullandığı kavşakta sinyalizasyon sistemi yok, ışık yok, kamera sistemi yok, kavşak ortası oldukça geniş, geçen araç sürücüleri birbirini görmüyor, trafik kazaları da kaçınılmaz oluyor.

DEMİR BARİYERLER NE ZAMAN KALDIRILACAK
Menemen yolu Muradiye kavşak yakını yol kenarına iş yerleri önüne konulan demir bariyerlerin kaldırılacağını belirten esnaf ve vatandaşlar “Bu demir bariyerleri karayolları getirip koydu, daha sonra uygunsuz olduğu gerekçesiyle kaldıracaklarını açıkladılar ancak yaklaşık bir yıldır gelip kaldırmadılar. Tam da kavşak yakını, araçlar duramıyor, vatandaşlar demir bariyerler üzerinden atlayarak yolu geçiyor, çok tehlikeli bir an önce kaldırılmasını istiyoruz” dediler.
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve manisadenge.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.