“Ordu seninle Güzel olacak” diye bağıran vatandaşlara Adıgüzel, "Ordu’da doğdum, Ordu’da doydum, hekim oldum, vekil oldum. Bunların hepsini dişimle tırnağımla oldum milletin verdiği makamlarla oldum. Genel başkanın verdiği makamlarla ahkâm kesenler var. İki eski bakan, Bunların ikisi de birbirinin kopyası. Adeta Siyam İkizleri" dedi.

Adıgüzel şöyle konuştu: “Biri 20 mega balon proje açıklıyor, daha önce söz verdikleri 5 mega projenin bir tanesini bile yapamamışlar şimdi 20 yapacaklarını söylüyorlar.

Öbür eski bakan da, dedikoduyla yol almaya çalışıyor. Neymiş, herkesten hatta CHP'den de oy alacakmış. İyi partinin bünyesine alamadığı Saadet Partisi’nin ancak “etkin pişmanlık” ile aday yapabildiği bir adayı 100 yıllık CHP’nin herhangi bir üyesi ya da seçmeni içine sindirebilir mi?

Neymiş CHP adayını çekecekmiş. CHP birilerine yol verdi, Ordu'yu iki Akpartiliye teslim etti densin diye mi. CHP yapar mı bunu. Hem de kazanacağı bir seçimde. Kardeşim asıl siz çekilin yeni yüzlere daha gençlere yer verin. Gidin torun sevin.

Akpartili mi oy verecek? Akpartili seçmen hükumete bir uyarı verecekse Erdoğan ile kavgası olan biri ile verip Orduya bu kavgayı taşıyıp bu kadar derdinin üstüne huzursuzluk ister mi?

Araçlarımın tekerleri patlatılıyor, posterlerim yırtılıyor. Benim Ordu’da girdiğim beşinci seçim bu. Akparti ile de MHP ile de seçim yarışlarına girdim. Hiçbirinden tek bir kotu söz ya da muamele görmedim. Ne oldu da Ordu’da ilk defa böyle bir şey oluyor. Kim yapıyor.  Bu topraklarda kavga iklimine müsaade etmeyeceğiz.  Bu topraklarda kin tohumlarının ve 15 Temmuz artıklarının yeşermesine müsaade etmeyeceğiz.” Haber Merkezi

 

 

Editör: Haber Merkezi