Güncel

Katılım Çok Kolay

Perküsyon eğitmeni Murat Bizel eşliğinde eğitilebilir ve öğretilebilir engelli gençlerden oluşan grup, enstrümanlar eşliğinde hem eğleniyor, hem de öğreniyor.

27 Eylül 2019 Saat: 13:29
Katılım Çok Kolay
Katılım Çok Kolay

İzmit Belediyesi tarafından engelli gençlere özel açılan ritim kursu, çalışmalarına başladı. Perküsyon eğitmeni Murat Bizel eşliğinde eğitilebilir ve öğretilebilir engelli gençlerden oluşan grup, enstrümanlar eşliğinde hem eğleniyor, hem de öğreniyor. 

ÖZGÜVEN VE KİŞİLİK GELİŞİMİ İÇİN ÖNEMLİ

Sadece İzmit’ten değil, diğer ilçelerden gelen taleplerinde kabul edildiği kursların,  sanatsal boyutunun yanı sıra, gençlerin kendilerini ifade edebilmesi ve geliştirebilmesi açısından önemli olduğunu ve özgüvenlerini geliştirdiğini, duygusallık ya da olumsuz davranışlardan arınıp, kişilik gelişimi ve gözlem yeteneğini etkilediği gözlemlenmiştir.

KATILIM ÇOK KOLAY

Cumhuriyet Çocuk Parkı içerisinde bulunan Sanat Galerisi’nde her Salı saat 11.00’da gerçekleştirilen Kursa katılımın devam ettiğini belirten yetkililikler, kurslara katılmak isteyen gençlerin, başvuru ve kayıt için Belsa B Blok 2. kat Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğüne müracaat etmelerinin yeterli olduğunu duyurdu.

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız