'Kati'kulli

Kati Piri’nin Avrupa Parlamentosu’nda söyleyeceği yalanlar ortaya çıktı. Hollandalı vekil utanmadan “Bana iftira ediyorlar” diye yeni bir yalana daha imza attı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Haziran 2017 Güncelleme 28 Haziran 2017, 01:53
’Kati’kulli

İÇİNDEKİLER

Avrupa PKK'ya kucak açtı Haziran'da Avrupa Parlamentosu'nda terör örgütü konferansına izin çıkardı. AP Türkiye Raportörü Kati Piri'nin "Hendek ve barikat operasyonlarında siviller katlediliyor. Sur'da 200 sivil katledildi" iddiaları ise istihbarat birimlerince çürütüldü.

HER SÖZÜ YALAN ÇIKTI
157 sayfalık raporda Piri'nin sivil dediği kişilerin, sivil kıyafet giymiş PKK'nın silahlı şehir birliği YPS'li teröristler olduğu fotoğraflarla ortaya konuldu. PKK'nın sivil görünümlü 3 bin 200 teröristi tek tek tespit edildi. Hepsinin dağlarda çekilmiş ellerinde silah ve üzerlerinde terörist kıyafeti bulunan fotoğraflar belgelendi. Bunların hepsinin Kati Piri'nin "Türkiye sivilleri öldürüyor" dediği kişiler olduğu anlaşıldı. Ancak Kati Piri, TAKVİM'in bu haberini Twitter'da paylaştı. Kendi yalanlarının ortaya çıkmasını hazmedemedi. Utanmadan "Yalan haberle hem bana hem de Avrupa Parlamentosu'na iftira atıyorlar" diyerek yeni ahlaksızlığa imza attı.


Kati Piri'nin sivil dediği teröristler tek tek tespit edildi. Terörist oldukları ispatlandı. Yalanı ortaya çıkan Piri, büyük bir yüzsüzlükle 'İftira' dedi.