İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 20 Mart 2018, Salı 09:44 tarihinde eklendi. 1248 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kastamonulular Derneği bir kez daha “İlhan İnan” dedi

Trakya Kastamonulular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 3.Olağan Genel Kurul Kongresini gerçekleştirdi. İki listenin çıktığı seçimli kongrede mevcut Başkan İlhan İnan güven tazeledi.
Kastamonulular Derneği bir kez daha “İlhan İnan” dedi  

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından tüm dernek üyeleri sandığa gitti. İki listenin yer aldığı kongrede başkan adayı Ferdi Küçük ve yönetim Kurulu 81 oy alırken, mevcut başkan İlhan İnan 134 oy aldı ve tekrar başkanlığa seçildi. Güven tazeleyen Başkan İlhan İnan “2012 yılında kurulan derneğimizin 3.Olağan Genel Kurulunu 18 Mart Pazar günü üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Derneğimizin kurucu üyesi, 3 yıl başkan yardımcısı ve 3 yıl başkanlık yaptığım Derneğimizde bir kez daha beni bu göreve layık gören üyelerimize teşekkür ederim. Lüleburgaz’da bulunmaktan, Lüleburgazlı hemşerilerimizin yanında olmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Mozaik bir dernek olarak hizmet vermeye devam ediyoruz.” dedi. Başkan İnan’ın yönetim kurulu listesinde ise şu isimler yer aldı; Yönetim Kurulu Asil üyeler; Mustafa Oral, Bilal Küçük, Bahattin Küçük, Yaşar Saygı  Yönetim Kurulu Yedek Üyeler; Yaşara Oral, Ali Gedik, Mustafa Kıyoğlu, Zafer Bakal, Mustafa Södekoğlu Denetleme Kurulu Asil Üyeler; Ali Kıvrak, Ekrem Oral, Ergün Karan Denetleme Kurulu Yedek Üyeler; Salih Salcıoğlu, Yılmaz Koç ve Ayhan Kürekçi oldu.

Cüneyt ÜNLÜSOY

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek