WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Kastamonu Valiliğinden Duyuru

Bu haber 17 Temmuz 2019 - 14:41 'de eklendi ve 3.381 kez görüntülendi.

KASTAMONU VALİLİĞİNDEN KENDİLERİNİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ VE BENZERİ UNVANLARLA TANITAN DOLANDIRICILARLA İLGİLİ DUYURU GELDİ.

YAPILAN DUYURU ŞU ŞEKİLDEDİR;

Son günlerde işadamlarını telefonla arayıp kendilerini Vali, Vali yardımcısı, Özel Kalem Müdürü ve benzeri unvanlarla tanıtan dolandırıcıların engelli, hasta ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız için yardım kampanyası veya sosyal destek projesi başlatıldığını belirterek, verdikleri hesap numarasına para gönderilmesini istedikleri yönünde bilgiler alınmaktadır.

Valiliğimiz ve bağlı kurum ve kuruluşlarının içinde bulunduğu engelli, hasta ve yardıma muhtaç vatandaşlarımız için oluşturulan herhangi bir yardım toplama ve bağış çalışması yoktur.

Kendilerinden bu gerekçelerle telefonla para talep edilen vatandaşlarımızın dolandırıcılara itibar etmemeleri, konu hakkında ivedilikle 155 veya 156 numaralı telefonlara bilgi vermeleri zarar görmemeleri açısından önem arz etmektedir.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.