WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği’nden Başkan Vergili’ye Ziyaret

Bu haber 19 Temmuz 2019 - 16:43 'de eklendi ve 3.794 kez görüntülendi.

Yaklaşık 1200 üyesi ile Türkiye’nin sayılı iş insanı kuruluşlarından biri olan, Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret etti.

Aralarında İÇDAŞ, Kastamonu Entegre ve Kütük Mermer gibi Türkiye’nin dünya markası firmalarının yer aldığı Genel Başkan Ayhan Aslan başkanlığındaki heyette; Genel Sekreter Cemal Şenol, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Arer, Demir Yılmaz, Bilal Kütük, Fikriye Aslan, Muharrem  Tonba, Fikret Özkan, Kastamonu Şube Başkanı Ahmet Katar ve Karabük Temsilcisi Dursun Aydın yer aldı.

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkanı Ayhan Aslan, aynı zamanda kendileri gibi bir işadamı olan hemşehrileri Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin 3’üncü kez belediye başkanı seçilmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve yeni dönemde kendilerine başarılar diledi.

Amaçlarının Kastamonu başta olmak üzere, ülke ekonomisine katkı sunmak olduğunu ifade eden Genel Başkan Aslan; “Yaklaşık 1200 üyemiz ile büyük bir aileyiz. En önemli hedefimiz; üyelerimiz arasındaki işbirliğini ve dayanışmayı sağlamak. Aramızda ülkemiz adına son derece başarılı işlere imza atan şirketlerimiz var. Geçtiğimiz yıl İstanbul’da düzenlediğimiz fuar ile işbirliğimizi artırmayı, birbirimizi daha yakından tanımayı hedefledik. Ayrıca kurduğumuz sistem ile üyelerimizin diyalog halinde olmalarını sağlıyor, ticari faaliyetlerde yeni işbirliklerine vesile oluyoruz. Bunun dışında geçtiğimiz yıl Kastamonu’da 1. İş Dünyası Zirvesini gerçekleştirerek, şehrimizin geleceğini konuştuk, ‘Kastamonu için neler yapabiliriz?’ sorusuna yanıt aradık. Sektöründe ülkemizin gururu firmalarından birinin sahibi olan sizin gibi değerli bir hemşehrimizi bu yıl düzenleyeceğimiz toplantıda aramızda görmek bizlere güç verir, şimdiden sizleri bu toplantıya davet ediyoruz” dedi.

Kastamonu Sanayici ve İşadamları Derneği heyeti daha sonra Karabük Organize Sanayi Bölgesinde üretimlerini sürdüren ülkenin sayılı asansör rayı üreticilerinden Çelikoğlu Demir Çelik A.Ş’yi ziyaret ederek tesislerde incelemelerde bulundu, Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Özçelik’ten işletme ile ilgili bilgiler aldı.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.