WhatsApp Hattı:
Frekans Bilgileri: TÜRKSAT 4A Frekans:12265 Polarizasyon:Vertical(Dikey) Sembol Rate 27500 FEC: 5/6
SON DAKİKA

KASTAMONU BELEDİYESPOR’UN HEDEFİ EHF KUPASI’NDA FİNAL OYNAMAK

Bu haber 14 Şubat 2020 - 15:57 'de eklendi ve 10.661 kez görüntülendi.

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası’nda çeyrek finale yükselen Kastamonu Belediyespor Kadın  Takımı’nın antrenörü Hakan Günal, final oynamayı amaçladıklarını söyledi.

Hakan Günal, yaptığı açıklamada, çeyrek finale çıkmanın mutluluğunu yaşadıklarını ve Macaristan temsilcisi Siofok ile eşleştikleri bu turu da geçeceklerine inandıklarını belirtti.

Kupada zirveye çıkmayı istediklerini anlatan Günal, “Avrupa için hedeflerimiz belli. 2017-2018 sezonunda yaptığımız yarı finali hem pekiştirip hem de üstüne çıkmak istiyoruz. Zor bir dönem bizi bekliyor.” ifadelerini kullandı.

-“Onur ve gururunu yaşıyoruz”

“Türkiye hentbol tarihinde iki kere üst üste gruplardan çıkan tek takımız. Bunu başarmanın onur ve gururunu yaşıyoruz.” diyen Günal, “Herkes takımdan ümidini kesmişken, yeni bir sayfa açtık. Ben sporcu arkadaşlarımızı kutluyor ve onlarla gurur duyuyorum. İki mağlubiyetle başladıktan sonra herkes bu takımdan ümidini kesmişken, onlar onur mücadelesi vererek gruptan çıkmayı başardılar.” diye konuştu.

Çeyrek final ilk maçının 29 Şubat’ta oynanacağını aktaran Günal, “O tarihe kadar lig ve Türkiye Kupası maçlarına ağırlık vereceğiz. Önümüzde hazırlanmak için süre var. Bunların hepsiyle baş edebilecek potansiyelde bir kadroya sahibiz. Umarız başarılarla dolu bir sezonu hep beraber bitirmiş oluruz.” değerlendirmesinde bulundu.

– İskenderoğlu: “Hedefimiz final oynayıp, kupayı almak”

Takım kaptanı Serpil İskenderoğlu, ikinci kez gruplardan çıktıkları için tüm sporcuların moralinin yerinde olduğunu vurguladı.

Gurur verici bir şey yaşadıklarını belirten İskenderoğlu, “Çeyrek finali de geçip yarı finale çıkmak istiyoruz. Hedefimiz final oynayıp, kupayı almak. Ancak adım adım ilerlemek istiyoruz.” şeklinde görüş belirtti.

HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.