KASKİ Genel Müdürlüğü vatandaşların su faturalarını ödeyebilmeleri için farklı ödeme yöntemleri sunuyor.

Kurulduğu günden bu yana Kahramanmaraş’ta büyük projelere imza atan KASKİ Genel Müdürlüğü vatandaş odaklı hizmetlerine de ağırlık veriyor. Şehrin farklı yerlerinde bulunan veznelerin yanı sıra vatandaşların su faturalarını rahat bir şekilde ödeyebilmeleri için vatandaşlara farklı alternatifler sunuluyor.

Ödemeler Farklı Yerlerden Rahatça Yapılabiliyor

KASKİ Genel Müdürü Mustafa Altunok konuyla ilgili yaptığı açıklamada; Biz kurulduğumuz bu güne Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanımızın desteği ve talimatları ile kronikleşmiş sorunlara el atıyoruz bunun yanında da vatandaş odaklı hizmetlere de ağırlık veriyoruz. Bu amaçla vatandaşlarımızın su faturalarını ödeyebilmeleri için Kahramanmaraş genelinde toplam 20 adet veznemiz bulunmaktadır. Bunların yanı sıra vatandaşlarımız su faturalarını www.maraskaski.gov.tr web sitemiz üzerinden kredi kartıyla, PTT Şube ve Acentelerinden, anlaşmalı olduğumuz 12 adet bankanın internet bankacılığı aracılığı ve otomatik ödeme talimatı vererek rahatça ödeyebilirler. Son dönemlerde vatandaşlarımız ödeme konusunda vezne harici ödemeye ilgi göstermeye başladılar. Mart ayında yapılan ödemelerin yüzde yirmi beşi banka ve web sitemiz üzerinden yapılmıştır.” dedi.

Anlaşmalı Bankalara Yenileri Ekleniyor

KASKİ Genel Müdürlüğünün anlaşmalı olduğu bankalar ise Vakıfbank, Ziraat Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Yapı Kredi Bankası, Finans Bank, Kuveyt Türk Katılım Bankası, Aktif Bank, TEB Bankası, Akbank ve Albaraka Türk Bankası bulunuyor. Bazı bankalarla da protokol süreci devam etmektedir. 

Editör: Haber Merkezi