banner1451
banner1461
Öne Çıkanlar ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI GAZETECİ DOĞRU VE TARAFSIZ OLMALI İSTİHBARATIMIZIN HAFIZASI SİLİNMİŞ BASINDAN SORUMLU Menar

Bu haber kez okundu.

KASKİ, ELBİSTAN’DA LABORATUVAR’I HİZMETE ALDI
 Elbistan ilçesi Kaynarca Terfi Merkezinde hummalı bir çalışma içine giren KASKİ Genel Müdürlüğü, Kaynarca Terfi Merkezini baştan aşağı yeniliyor. Tesiste incelemelerde bulunan KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar, çalışmalarla ilgili basın mensuplarına bilgi verdi. Mustafa Uzunlar çalışmaların iki boyutlu yapıldığını, bunlardan birinin tesisin rehabilitesi ile ilgili çalışmalar olduğunu diğerinin ise suyun kalitesine yönelik yürütülen faaliyetler olduğunu belirtti.

            Uzunlar Konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi: ”Suyun kalitesine yönelik yaptığımız çalışmaların en önemli kısmında laboratuvarın yer aldığını söyleyebiliriz. Kurmuş olduğumuz uzman ekiple, günlük fiziksel, kimyasal ve bakteriyolojik analizler yapılıyor. Her gün su kaynağında, depoda ve şebekede suyun ölçümlerini ve takibini sürdürüyoruz. Aynı zamanda ilçe şube müdürlüklerimizdeki mobilize ekiplerimiz, 185 Çağrı Merkezimize gelen ihbarlar doğrultusunda suyun kalitesini, vatandaşlarımızın bu konuda adrese dayalı ihbarlarında numuneler alarak değerlendiriyorlar. Bu konu oldukça hayati bir öneme sahiptir. Vatandaşlarımızdan bu konuda istirhamda bulunuyoruz’’ dedi.

Tesisin korunması ve rehabilite edilmesi konusunda oldukça ciddi yatırımlar yapıldığının altını çizen Uzunlar’’ Tabiri caizse tesisimizi yeniledik. Milyonlarca yatırımla kapsamlı bir çalışma yaptık. Olaydan sonra Elbistan’a görevlendirilen Daire Başkanımız Fatih Arslan Bey’le kesintisiz ve hızlı bir tempoda gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Kendisine çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz‘’ diye konuştu.

‘’Suyun sağlıklı olması, olmazsa olmazımız. Korumaya ve dezenfeksiyona önem veriyoruz. Korumaya yönelik çalışmalarımız son aşamaya geldi. Suyun kalitesi noktasında şunu söyleyebilirim. Sularımız gerçekten tertemiz ve bunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliyoruz. Bunu vatandaşlarımızı rahatlatmak için değil, laboratuvar testlerinin sonuçlarına göre söyleyebiliyoruz’’ ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol