29-Mart-2024 18:10:00

Cankoç Medya Kuruluşudur.

$
Kaşka, merdivenleri teker teker çıkıyor!

Kaşka, merdivenleri teker teker çıkıyor!

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, TOBB Yüksek Disiplin Kurulu’nda 2. adam görevine getirildi.

TOBB Yüksek Disiplin Kurulu toplantısı, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Yüksek Disiplin Kurulu Başkanı Şahin Bilgiç, Raportör Ersin Kaşka ile Üyeler Ahmet Emin Makasçı, Mehmet Şahin, Feridun Torunoğlu ve Ömer Gökhan Tuncer’in katılımıyla TOBB’da yapıldı.

Gerede Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ersin Kaşka, Yüksek Disiplin Kurulu’nda 2. adam görevine getirildi.

Disiplin Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Adana Ticaret Borsası Başkanı olan Şahin Bilgiç’ten sonra gelen Raportör görevini üstlenen Kaşka, TOBB’daki ilk toplantıda göğsümüzü kabarttı. Bolu’daki Sivil Toplum Kuruluşları arasında en yüksek seviyede temsil eden STK başkanı konumunda olan Kaşka’nın son zamanlarda TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu ile olan ikili bağı dikkat çekiyordu. Gerede TSO’ya da 2 dönemdir adeta çıta atlatmayı başaran Kaşka’nın oluşturduğu son yönetim listesi de takdirle karşılanmıştı. Başarılı çalışmaları TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’nun gözünden kaçmayan Kaşka için son TOBB seçiminde listelerde yer alması da kaçınılmaz oldu.

1 Yorumlar
Aydın

Şair de öyle demiş ağır ağır çıkacaksın merdivenlerinde bişey söyleyecem gerçekten reklam parası alıyormusunuz yoksa gazetecilik faliyetimi la bu TOBB bizi çok sevmişde geredenin hangi yarasına merhem olmuş ne yapmış hangi istihdam hangi yatırım projesi var haybeden Zübük Reklamı yapmayın biz 40 kişiyiz birbirimizi biliriz demişler

Cevap bırakın