Kartaltepe Mahallesi SYM Kursiyerlerine Sertifikaları Verildi

Kartaltepe Mahallesi SYM Kursiyerlerine Sertifikaları Verildi

Yayın: 13.06.2019 23:47
Paylaş:
A+ A-

2018-2019 Eğitim Öğretim yılında Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Kartaltepe Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde açılan kursları başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Kartaltepe Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi kursiyerlerinin sertifika törenine Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muhammed Yılmaz, Karabük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cavit Kesginci, Kartaltepe Mahallesi Muhtarı Bülent Demircan ve kursiyerler katıldı.

Kartaltepe Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezi kursiyerleri tarafından düzenlenen gösteriler izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Konuşmaların ardından Karabük Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğince Kartaltepe Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde kurslarını başarı ile bitiren kursiyerlere sertifikalarının verilmesinin ardından tören sona erdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.