Kartal Belediyesi Gezegen Kafeler ziyaretinizi bekliyor

Kartal Belediyesi’nin sosyal tesisleri olarak hizmete açılan Gezegen Kafeleri ziyaretinizi bekliyor. Kartal’ın farklı mahallelerinde açılan Gezegen kafeleri ile vatandaşlara aileleri ile gidebilecekleri nezih bir ortamda uygun fiyatlı yeme içme mekanları sunuluyor.

Kartal Belediyesi Gezegen Cafe, 8 ayrı şubede Kartal’da vatandaşların hizmetine sunuluyor. Gezegen Kafelerde nispeten daha uygun fiyatlı menüler yer alıyor. Böylece vatandaşlar geçim sıkıntısı nedeniyle sakındığı yeme içme mekanlarında sosyalleşme ihtiyaçlarını uygun fiyatlı karşılayabiliyor.

2019’dan sonra büyük bir değişim yaşayan Kartal Belediyesi, Nevşehir’deki oteli ve Adalar’daki tatil köyünü elden çıkararak elini rahatlattı ve gereksiz heykeller yapmak yerine gerçek işler ve hizmetler üretmeye başladı. Mehmet Ali Büklü döneminden beri yapılmayan bir çok ilk Gökhan Yüksel döneminde Kartal’da gerçekleşmeye başladı.

Kartal sınırları içinde büyük bir tesisleşme hamlesi başlatan Kartal Belediyesi, bunların bir parçası olan uygun fiyatlı zincir restoran ve kafe Gezegen’i kurdu. İsraf olmayınca ve kaynaklar sadece Kartal’da ve Kartal halkı için kullanılınca, taş oymak için değil gerçek işler üretmek için kullanılınca ortaya çıkan sonuç ise herkesin beğenisi kazandı.

Gezegen Kafe nerede?

Peki Gezene Kafe nerede? Kartal Belediyesi Gezegen Kafelerden Jüpiter Kafe Esentepe Mahallesi Mehmet Ali Büklü Parkı’nda, Satürn Kafe Yakacık Mahallesi Bayram Demirkol Parkı’nda, Merkür Kafe Atalar Mahallesi Atalar Spor Tesisi’nde, Neptün Kafe Kordonboyu Mahallesi Organik Pazar alanında, Venüs Kafe Mustafa Necati Etüt Merkezi içinde, Mars Kafe Soğanlık Kültür Merkezi içinde, Dünya Kafe Karlıktepe 19 Mayıs Spor Parkı, Uranüs Kafe Hürriyet Kültür Merkezi içinde yer alıyor.

  • Jüpiter Kafe Esentepe Mahallesi Mehmet Ali Büklü Parkı’nda yer alıyor.
  • Satürn Kafe Yakacık Mahallesi Bayram Demirkol Parkı’nda yer alıyor.
  • Merkür Kafe Atalar Mahallesi Atalar Spor Tesisi’nde yer alıyor.
  • Neptün Kafe Kordonboyu Mahallesi Organik Pazar alanında yer alıyor.
  • Venüs Kafe Mustafa Necati Etüt Merkezi içinde yer alıyor.
  • Mars Kafe Soğanlık Kültür Merkezi içinde yer alıyor.
  • Dünya Kafe Karlıktepe 19 Mayıs Spor Parkı içinde yer alıyor.
  • Uranüs Kafe Hürriyet Kültür Merkezi içinde yer alıyor.

Daha detaylı yol tarifi için yukarıdaki paragraftaki her kafe isminde yer alan bağlantıları kullanabilirsiniz. Kısa bir süre içinde Gezegen Kafelerin arasına yenileri de katılacak ve hizmet veren kafe sayısı artacak.

Gezegen Kafe menü ve rezervasyon

Gezegen Kafe menüsü çok zengin tatlar sunuyor. Kahvaltıdan öğlen yemeğine, akşam yemeğinden aperatife kadar çok şey düşünülmüş. Izgara çeşitleri, fastfood, poğaça, kek gibi aperatif yiyecekler ve çeşitli içecekler mevcut.

Hem Satürn hem de Jüpiter Kafe, kendi mutfaklarında hazırlanan kahvaltı, ızgara, fast food, aperatif yiyecek ve içecek çeşitleri ile misafirlerini ağırlayacak. Merkür ve Neptün kafelerinde ise aperatif yiyecekler ve içecek çeşitleri yer alıyor.

Gezegen kafelerde ayrıca doğum günü, toplu kahvaltı ve yemek organizasyonu talepleri de değerlendirilerek rezervasyon alımı yapılıyor. Gezegen Kafe rezervasyonlarınızı önceden yaptırmanız gerekmektedir.