Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Beşiktaş'tan Juventus'lu yıldıza kanca! Beşiktaş'tan son dakika transfer - Futbol Haberleri
        1

        Yeni sezon öncesinde sağ bek hattını yeni bir isimle güçlendirmek için çalışmalarda bulunan Beşiktaş'ın bu doğrultuda son olarak gündemine Sao Paulo’da kiralık olarak forma giyen Bruno Peres geldi.

        2

        Siyah-Beyazlılar, bonservisi Roma’da olan 29 yaşındaki başarılı oyuncu ile prensip anlaşmasına vardı. İtalyan ekibi, Brezilyalı futbolcu için 2 milyon euro bonservis bedeli istiyor.

        3

        Serie A ekibi Roma ile pazarlıklarına devam eden Siyah-Beyazlı yönetim, Sao Paulo kulübünü de ikna etmek zorunda. Peres’in Brezilya ekibiyle Aralık ayına kadar sözleşmesi bulunuyor.

        4

        İtalyan kulübünün, Sao Paulo’da bu sezon iki maçta forma giyen 29 yaşındaki sambacıyı uzun bir süredir satmayı planladığı konuşuluyordu. 1990 Brezilya doğumlu olan Bruno Peres, başta sağ bek olmak üzere sağ açık ve sol bek pozisyonlarında da forma giyebiliyor.

        5

        Bruno Peres, futbol eğitimini Brezilya’da aldıktan sonra Santos, Torino, Roma ve Sao Paulo gibi takımlarda top koşturdu. 29 yasındaki Brezilyalı futbolcu 16 Temmuz 2018 tarihinde kiralık gittiği Sao Paulo formasıyla 26 karşılaşmada 1 gol kaydetti. Avcı Peres’in alınmasına onay verdi.

        6

        SOL BEKTE DE OYNAYABİLİYOR

        Bu transferde bir pürüz çıkması durumunda ise bonservisi elinde olan Douglas için olan girişime hız verilecek. Geçtiğimiz sezon Sivasspor’da kiralık olarak forma giyen başarılı futbolcu, 32 maçta 3 gol ve 7 asistlik performans ile dikkatleri üzerine çekti.

        7

        28 yaşındaki sağ bek, Beşiktaş'tan gelecek habere göre kariyerini şekillendirecek. Sezon sonunda Douglas’ın adı Galatasaray ile anılmaya başlamıştı. Ancak Sarı-Kırmızılılar, Şener Özbayraklı ile anlaştığı için bu transferden vazgeçmişti.

        8

        KHEDİRA'DA SORUN MAAŞ

        Beşiktaş, orta sahaya Sami Khedira’yı düşünüyor. Juventus’un yolları ayırmak istediği ve Sarri’nin de ‘gitsin’ dediği Tunus asıllı Alman oyuncu, gelen teklifl eri değerlendirmeye alıyor.

        9

        Ancak oyuncunun yıllık maaşı 5 milyon euro civarında. Beşiktaş, bu transfere kaynak yaratmaya çalışıyor. Khedira, indirim yapmayı kabul ederse Kartal kozlarını oynayacak.

        10

        Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve yönetiminin geçmişteki transferlerde uyguladığı başarılı hamleler, tekrar büyüsünü gösterebilir.

        11

        TAYLAN İZİN İSTEDİ

        Taylan Antalyalı, Beşiktaş’ın bonservis sorunun bitirmesini bekliyor.

        12

        Trabzonspor’un da kadrosuna katmak için talipli olduğu Büyükşehir Belediye Erzurumsporlu futbolcunun Beşiktaş’ta forma giymek istediği ve kendi kulübünden de transfer olmak için izin istediği öğrenildi. Erzurum ve Beşiktaş pazarlıkta.

        13

        LECCE BEKLİYOR

        İtalyan ekibi Lecce, Burak Yılmaz konusunda pes etmiyor. Bilindiği gibi; İtalyan ekibinin yetkilileri İstanbul’a gelerek, Siyah-Beyazlı yöneticilerle bir görüşme yapmışlardı. Bu görüşme ile ilgili Lecce sportif direktörü Mauro Meluso konuştu.

        14

        Meluso “Beşiktaş’ın, Burak Yılmaz için vereceği kesin cevabın önümüzdeki hafta gelmesini bekliyoruz. Bir süredir oyuncu ile görüşüyorduk, şimdi Beşiktaş yönetimiyle de tanıştık” ifadelerini kullandı.

        15

        UMUT’LA GÖRÜŞECEĞİZ

        Bursaspor'un yeni başkanı Mesut Mestan, “Beşiktaş ile anılan Umut Meraş şu an kulübümüzün futbolcusudur. Eski başkan pazarlık yapmış ancak görüşmeler durduruldu. Futbolcularımızla tekrardan görüşeceğiz” ifadelerini kullandı.

        16

        ROMAN’IN HAYALİ BJK

        Fenerbahçe'den ayrılan 31 yaşındaki Rus stoper Roman Neustadter, Beşiktaş’ta forma giymek istiyor.

        17

        Abdullah Avcı’nın, Başakşehir’de görev yaptığı dönemde de ilgilendiği deneyimli savunmacı, uygun şartlarda gelmeye razı.

        18

        OĞUZHAN VE RIDVAN TALEBİ

        Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Siyah-Beyazlı yönetime verdiği raporda geçtiğimiz sezon pek şans bulamayan Oğuzhan Özyakup ve 2001 doğumlu sol bek Rıdvan Yılmaz’ın takımda tutulmasını istedi...

        19

        Yönetim de bu iki oyuncu için gelen teklifleri geri çeviriyor. Abdullah Avcı’nın ilk 11’inde Oğuzhan da yer alıyor.

        20

        KARTAL’DA 3 YOLCU

        Yabancı oyuncuların yüksek maliyeti sebebiyle gönderilmesi üzerinde yönetim ve teknik heyet anlaşmaya varırken, Gary Medel, Quaresma ve Enzo Roco için gelen tekliflerin değerlendirmeye alınacağı öğrenildi.

        21

        Atiba Hutchinson, Jeremain Lens ve Domagoj Vida’nın ise Siyah-Beyazlı formada devam edeceği kaydedildi.

        22

        BOYD'UN ENGELİ TAKSİT

        Beşiktaş, Ankaragücü forması altında etkili bir performans sergileyen Boyd ile prensip anlasmasına vardı. Bonservis konusunda Portekiz ekibi Guimaraes ile görüşmeler devam ediyor.

        23

        Siyah-Beyazlı yönetim, 3 milyon euroluk bonservis bedelini taksitle ödemek istiyor. Portekizliler peşinatı yüksek istiyor. MLS’den 2 kulübün devreye girmesi pazarlıkların kızışmasına neden oldu.

        24

        İki kulüp arasında görüşmeler sürüyor. Boyd, 24 yaşında ve kanat forvet mevkinde forma giyiyor. Tyler Boyd geçtiğimiz sezon Süper Lig’de forma giydiği 14 maçta 6 gol atarken, 4 asist yaptı. Tyler Boyd’un kulübüyle 2020’ye kadar sözleşmesi devam ediyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ