Haberler

Kars'ta yük treni ve otomobil çarpıştı: 3 kişi yaşamını yitirdi

Güncelleme:

Kars'ta meydana gelen trafik kazasında yük treni bir otomobil ile çarpıştı. Kazada araç içindeki 3 kişi yaşamını yitirdi, 3 kişi de yaralandı.

Kars'ta yük treninin bir otomobile çarpması sonucu aracın içinde bulunan 3 kişi can verdi. Cansız bedenler morga kaldırılırken tren yolu trafiğinde aksamalar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kars'a yük taşıyan DE 33 007 sayılı yük treni, sabah erken saatlerde Selim'e bağlı Karaçayır köyünde hemzemin geçitten geçmeye çalışan 36 EZ 255 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan, M.G, N.G. ve E.G. hayatını kaybetti.

CANSIZ BEDENLERİ ARAÇTAN ÇIKARILDI

Kazayı gören vatandaşlar durumu jandarma, AFAD, UMKE ve 112 ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen jandarma bölge de güvenlik önlemleri alırken, AFAD ekipleri otomobilde sıkışan vatandaşlar cansız bedenini sıkıştıkları yerden çıkardı.

Kazadan dolayı tren yolu ulaşıma kapanırken, bölge yapılan incelemenin ardından olay yerinde hayatını kaybeden 3 kişinin cansız bedeni Selim Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

SEFERLER GECİKTİ

Kaza ile ilgili tahkikat başlatılırken, kaza yapan araç kaldırıldıktan sonra tren yolu yeniden ulaşıma açıldı. Kazadan dolayı Kars Tren Garı'nda bekletilen Doğu Ekspresi seferi de gecikmeli yapıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Selim Kars Haberler

Bakmadan Geçme

KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne?
500

Yorumlar (4)

HAKİKATLERİ KONUŞUN:

Trenin yoldan geçen otomobili beklemesi gerekirdi.

2
9
yanıtYanıtla
HOKKABAZ:

Ama resimde görüldügü üzere araba bicilmemis ki, sadece ekilmis. . . raylarin üzerine ekilmis. Bicilmesi zaman alir, önce sulanmasi, arkadan capasi, gübrelenmesi, ilaclanmasi, yine sulanmasi vs. . vs. . . En sonunda hasat zamani bicilir. Yanlis bilgilere dikkat.

0
3
yanıtYanıtla
muhengenc:

arabada bir şey yok. Yaşam kafesi sağlam kalmış.

0
0
yanıtYanıtla
MT:

Arabanın tren yolundan geçmesi beş saniye sürmez, geçmeden önce durup beş saniye sağına soluna baksalar treni görecekler, kimsede ölmeyecekti. Birkaç saniye için ölebiliyorsunuz, biraz sabır , biraz dikkat gerekiyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title