1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta uyuşturucu geçit yok
Kars’ta uyuşturucu geçit yok

Kars’ta uyuşturucu geçit yok

Kars’ta iki farklı araç içerisinde bulunan şahısların üzerinden toplam 32,05 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

A+A-

Volkan KARABAĞ

Kars İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri uyuşturucu kullanan, tacirliğini yapan şahısların engellenmesi ve tespit edilmesine yönelik çalışmalar yapıldı.

Kars’ta şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde arama yapan polis, araçta bulunan M.Ç., B.D., E.K. ve B.K. isimli şahısların araç ve üst aramasında toplam 6,24 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca Iğdır’dan Kars’a uyuşturucu getirdiği yönünde ihbarı değerlendiren polis ekipleri, araç içerisinde bulunan N.K. ve M.F.I. isimle şahısların üst aramasında toplam 25.81 gram uyuşturucu madde ele geçirdi.

Şahıslar hakkında TCK-191 (Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak) ve TCK-188 (Uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti) suçu kapsamında adli işlem başlatıldı. Emniyetteki işlemlerin ardından Adliyeye sevk edilen şahıslardan 1’i tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Konuyla ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, “Toplumun huzur ve sağlığını tehdit eden, gençlerimizi bataklığa sürükleyen uyuşturucunun her çeşidine karşı mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.” denildi.

kars’ta-uyusturucu-gecit-yok!-(1).jpgkars’ta-uyusturucu-gecit-yok!-(3).jpgkars’ta-uyusturucu-gecit-yok!-(2).jpgkars’ta-uyusturucu-gecit-yok!-(4).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.