1. HABERLER

  2. KARS HABERLERİ

  3. KARS

  4. Kaü’deki Spor Şenlikleri Başladı
Kars'ta 'Toplu Taşıma' Gerilimi

Kars'ta 'Toplu Taşıma' Gerilimi

Kars Belediyesi'nde yapılması planlanan 'toplu taşıma' ihalesi çıkan olaylar üzerine iptal edildi.

A+A-

Kars Belediyesi'nde yapılması planlanan 'toplu taşıma' ihalesinde olaylar çıktı. Mevcut ulaşımı sağlayan dolmuşçular belediye binasına girerek, tehdit, küfür ve hakaretler yağdırıp ihalenin yapılmasına engel oldu. 

HDP'li Kars Belediyesi'nde bugün yapılması planlanan 'toplu taşıma/dolmuş hattı' ihalesi sırasında bir grup belediye binasına girmek isteyince istenmeyen olaylar yaşandı. 

İHALE ERTELENDİ

Kars Belediyesi yaptığı duyuruyla olayların şehiriçi minibüs taşımacılığı yapan kişilerin izinsiz olarak belediyeye girmek istemesinden kaynaklandığını açıklarken "Belediyemizin bugün gerçekleştireceği dolmuş hattı ihalesi, mevcutta şehir içi minibüs taşımacılığı yapan kişiler tarafından Başkanlık binamıza izinsiz bir şekilde girilerek kargaşa çıkarılması ve ihale komisyonu üyelerini tartaklamaları sebebiyle yapılamamıştır."

ihale.jpg

ihale-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış ve büyük harflerle yazılmış yorumlar PolitiKARS.com tarafından onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler