1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars’ta Sokak lambaları değiştiriliyor
Kars’ta Sokak lambaları değiştiriliyor

Kars’ta Sokak lambaları değiştiriliyor

ARAS Elektrik tarafından Kars’ın diğer illere olan bağlantıları sağlayan Karayollarında ve şehir merkezindeki sokak lambalarını değiştiriyor.

A+A-

ARAS Elektrik il, ilçe ve köylere yönelik bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını sürdürürken, kentin en iyi şekilde aydınlatılması içinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kars’ta bulunan yol ve sokaklarda eskimiş elektrik tesisatlarını yenileyen ARAS elektrik ekipleri, kara yolunda aydınlatma çalışmaları da yaptı.

Öncelikle kış aylarında kopan ve gevşeyen enerji nakil hatlarında germe çalışması yapan ARAS elektrik ekipleri, kente enerji sağlayan trafo ile panoların bakımını da yapıyor.

Bakım çalışmalarını yapan yetkili, “Yıllar önce takılan eski armatörleri yenisiyle bire bir değiştiriyoruz. Hastane önünden başladık. Ardahan yoluna kadar devam edeceğiz. Şuanda 20’ye yakın armatör arızalı, onları yenisiyle değiştirerek çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Öte yandan ARAS elektrik tarafından yapılan çalışmalar vatandaşlar arasında da memnuniyetle karşılanıyor. Bir çok mahalle ve sokakta arızalı bulunan sokak lamları yenileriyle değiştirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.