1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Arpaçay ve Sarıkamış’ta “Güven Masası” kuruldu
Arpaçay ve Sarıkamış’ta “Güven Masası” kuruldu

Arpaçay ve Sarıkamış’ta “Güven Masası” kuruldu

Kars’ın Arpaçay ve Sarıkamış İlçe Polis Merkezi Amirliklerine “Güven Masası” kuruldu.

A+A-

Volkan KARABAĞ 

81 İl 700 Polis Merkezi Amirliğinde “Polis Merkezi Amirliği Etik Davranış İlkeleri” doğrultusunda “Güven Masası” uygulaması hayata geçirildi. Bu kapsamda Kars’ta da uygulama Arpaçay ve Sarıkamış İlçelerinde hayata geçirildi.

Polis Merkezi Amirlikleri, vatandaşların güvenlik hizmetleri kapsamında müracaat ettikleri ilk yer ve ilk temas konumunda olmaya devam ediyor.

Vatandaşların talep, şikayet ve ihbarlarının etkin ve hızlı bir şekilde alınıp hem Polis Merkezi Amirliklerindeki hem de Polis Merkezi Amirliklerinin dışındaki iş ve işlemlerle ilgili bilgilendirme ve yönlendirmelerin yapılabilmesi, Polis halk ilişkilerini üst seviyelere taşınması ve daha iyi iletişim kurulması, Polis Merkezi Amirliklerimizi vatandaşlarımızın gönül rahatlığı ile gidebileceği güvenlikle ilgili kaliteli ve iyi hizmet alabileceği yerler haline getirmek amacıyla, 81 İl 700 Polis Merkezi Amirliğinde “Polis Merkezi Amirliği Etik Davranış İlkeleri” doğrultusunda “Güven Masası” uygulaması hayata geçirildi.

kars’ta-“guven-masasi”-kuruldu-(1).jpgkars’ta-“guven-masasi”-kuruldu-(2).jpgkars’ta-“guven-masasi”-kuruldu-(5).jpgkars’ta-“guven-masasi”-kuruldu-(4).jpgkars’ta-“guven-masasi”-kuruldu-(3).jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.