1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars'ta "Duman-2" operasyonu
Kars'ta "Duman-2" operasyonu

Kars'ta "Duman-2" operasyonu

Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 26 ayrı iş yerine eş zamanlı operasyon düzenledi.

A+A-

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak "DUMAN-2" adlı operasyon gerçekleştirildi. Kars İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri Kars genelinde yapılan çalışmalarda daha önce tespit edilen 26 ayrı iş yerine eş zamanlı arama işlemleri yapıtı. Yapılan aramalar da; 1225 Adet Gümrük Kaçağı Sigara, 903 Adet Puro, 171 kg 220 gr. Sarmalık Kıyılmış Tütün, 100 kg 450 gr. Nargile Tütünü, 6 Adet Elektronik Sigara, 309 Adet Elektronik Sigara likidi, 185.400 Adet Boş Makaron, 1 Adet Yivsiz Av Tüfeği, 23 Adet Dolu Av Tüfeği Kartuşu ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 15 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Konu ile ilgili olarak Kars Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, "Ekonomide kayıt dışılığı artıran, vergi adaletini bozan, piyasalarda adil rekabeti ortadan kaldıran ve insan sağlığını tehdit eden her türlü kaçakçılıkla mücadelemizin kararlılıkla devam edeceği, vatandaşlarımızın yapmış oldukları her türlü ihbarın titizlikle değerlendirildiğinin bilinmesi hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur." denildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.