ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın kapalı yüzme havuzu resmen açıldı

Karşıyaka'nın kapalı yüzme havuzu resmen açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın kapalı yüzme havuzu resmen açıldı

Karşıyaka Örnekköy'de yapılan ve bir süre önce hizmete giren Karşıyaka Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu resmen açıldı.

Karşıyaka'nın yarı olimpik ilk yüzme havuzumuzu hizmete açan Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, yaptığı konuşmada, "Ayda 3 bin çocuğumuza ve yetişkine hizmet veren bu güzel tesisin açılış törenine katılan ve bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkürler" dedi...

Karşıyaka Belediyesi, Zübeyde Hanım Mahallesi’ndeki 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu’nun ön kısmında yer alan havuzun üzerini kapatarak kapalı yüzme havuzuna dönüştürdü. Karşıyaka’nın yarı olimpik ölçülerdeki ilk kapalı yüzme havuzu olan tesis, kısa süre önce kapılarını açtı. Karşıyaka Belediyesi Yüzme Havuzu, çocuk ve yetişkinlere yönelik yüzme kurslarının yanı sıra abonelik sistemiyle halka da açıldı. Kısa zamanda büyük ilgi gören tesisin resmi açılışı ise muhteşem bir törenle yapıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar’ın ev sahipliğindeki törene, Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bahtiyar Özçaldıran, Deniz Ticaret Odası Başkanı Yusuf Öztürk, Makine Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Güniz Gacaner, CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Uğur Yıldırım, meclis üyeleri, muhtarlar ve yüzlerce Karşıyakalı katıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Spor kenti Karşıyakamıza, yüzme ve su sporlarında çağ atlatacak bir yatırımı hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Kentimizin kapalı havuz ihtiyacını; teknolojik donanımı, güvenliği ve konforuyla fark yaratacak muhteşem bir tesisle gidermiş olduk. Hem halkımıza hem de sporculara hizmet veriyoruz. İnanıyorum ki bu tesiste geleceğin olimpiyat şampiyonları da yetişecek. 1912 Zühtü Işıl Spor Salonu, altındaki jimnastik, eskrim, okçuluk ve masa tenisi salonları ile Karşıyaka’nın Efsaneleri-Erol Baş Spor Tesisleri ile bu bölgeyi spor adası yaptık. Karşıyakamızda yüksek katlı binalar değil, spor alanları istiyoruz. İlgili bakanlıkların da bu hassasiyete göre çalışmasını arzu ediyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Büyükçekmece’de boğuldu
Sonraki Haber Karşıyaka Protokolü Medicalpark'ta organ bağışı çağrısı yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?