ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyakalı çocukların gezi keyfi

Karşıyakalı çocukların gezi keyfi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı çocukların gezi keyfi

Karşıyakalı çocukları tarihi, kültürel ve sosyal zenginliklerle buluşturmak için çalışan Karşıyaka Belediyesi, ücretsiz kent turu düzenledi. Velileri ile birlikte 4 farklı tesisi gezen çocuklar, unutulmaz anılarla dolu bir gün geçirdi.

Sosyal projeleri ile her kesimden çocukların yaşamına dokunan Karşıyaka Belediyesi, ekonomik koşulları nedeniyle kenti gezme imkanı bulamayan minikleri de unutmadı. Latife Hanım Mahallesi’nde yaşayan ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik olarak düzenlenen ücretsiz kent turu, renkli görüntülere sahne oldu.

Belediye tarafından tahsis edilen araçla muhtarlık önünden alınan 16 çocuk ile 15 veli; Haberleşme Müzesi, Tay Park,  Latife Hanım Köşkü Anıevi Müzesi, Evrensel Çocuk Müzesi ve Eğitim Kampüsü’ne götürüldü. Tay Park'ta öğle yemeği yiyen çocuklar, ata binmenin mutluluğunu da yaşadı. Hem eğitici hem de eğlenceli bir gün geçiren küçük konuklar ile aileleri, gezi için Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkürlerini iletti.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “İzmir’in, hatta Türkiye’nin en güzel ilçelerinden birinde yaşıyoruz. Ancak Karşıyaka’da yaşamasına rağmen bu kentteki güzellikleri, müze ve tesisleri görme imkanı bulamayan çocuklarımız var. Zaman zaman düzenlediğimiz gezilerle çocuklara bu imkanı sunarak, hem zenginliklerimizi paylaşıyoruz hem de kentlilik bilincini aşılıyoruz. Her çocuğumuzun yaşamına dokunabilmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Usta oyuncu Tamer Levent: Sanat nedir bilmiyoruz
Sonraki Haber Karşıyaka, Salihli Belediyespor'a kaybetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?