ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka’da kongre öncesi bombaları…

Karşıyaka’da kongre öncesi bombaları…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da kongre öncesi bombaları…

Tarihinin en sıkıntılı dönemini yaşayan Karşıyaka'da yönetimin istifa kararı sonrası bu hafta sonu yapılacak olağanüstü kongreye sayılı günler kala, şirketleşme çalışmalarından sonuç alınmadı. Ancak kulislerde çeşitli bombalar dolaşmaya başladı…

Basketbol şube başkanlığı yapan, son olarak geçen sezon Başkan Mutlu Altuğ ile ters düşerek görevinden alınan Turgay Büyükkarcı'nın başkanlığpa aday olacağı iddia edildi.
Daha önce de farklı dönemlerde adı başkanlık için geçen ancak gerçekleşmeyen Büyükkarcı'nın bu kez, Yaşar Holding ve Karşıyaka Belediyesi'nden destek bulduğu takdirde başkanlığa aday olmaya sıcak baktığı ifade edildi.

2 sezondur voleybol şubesinde başarıyla başkanlık yapan ve olumlu işlere imza atan Serkan Ergüven'in camianın desteğine göre ilk etapta sezon sonuna kadar göreve talip olabileceği belirtiliyor.  

İstifa eden son Başkan Mutlu Altuğ ise son güne kadar gelişmeleri bekleyecek.. Şirket ortağı bulabilmek için farklı iş çevrelerinin kapısını çalan Altuğ'un ortak bulduğu takdirde göreve devam etmek istediği öğrenildi. Mutlu Altuğ'un dışarıdan destek bulamaması halinde ise kongrede başka aday çıkmazsa başkanlığa yeniden talip olacağı sızan haberler arasında.

Son anda kulislere Folkart’ın kulübü alacağı bombası düştü. Geçtiğimiz günlerde sponsor Yaşar Holding'in borcun 5'te 2'sini üstlenmesi koşuluyla kulübü şirketleştirmeye talip olduğunu açıklayan camianın önemli isimlerinden Nazım Torbaoğlu, Folkart-Karşıyaka ortaklığında arabuluculuk yaptı. Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'la bir araya geldi. Folkart Towers'taki toplantıda kulübün mali durumu masaya yatırıldığı belirtildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZVAK’tan Karşıyaka Stadı açıklaması
Sonraki Haber Erten: Karşıyaka Stadı için imar planı 3. kez yapılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?