ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka’da ''5 Aralık'' söyleşisi

Karşıyaka’da ''5 Aralık'' söyleşisi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da ''5 Aralık'' söyleşisi

Karşıyaka Belediyesi, ‘Türk kadınına seçme ve seçilme hakkı verilişinin’ yıl dönümünde, anlamlı bir etkinliğe imza atacak. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 1934 yılında hayata geçirdiği bu büyük devrim, 5 Aralık Çarşamba günü saat 16.00’da, ‘Karşıyaka Söyleşileri’nde konuşulacak.

Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek söyleşiye; CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca ile Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Merkez Yöneticisi Sevil Nazan Keskin konuşmacı olarak katılacak. Etkinlik, halka açık ve ücretsiz olacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Eşsiz öngörüsü, demokrasi anlayışı ve devrimci ruhuyla, Avrupa’da pek çok ülkeden önce Türk kadınının seçme ve seçilme hakkı kazanmasını sağlayan Büyük Önderimiz Atatürk’ü ve mücadele arkadaşlarını bir kez daha minnetle anıyoruz. Atamızın açtığı yolda; daha aydınlık yarınlar için kadınlar ile yan yana mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Bu anlayışla, 5 Aralık’ta düzenleyeceğimiz anlamlı buluşmaya tüm yurttaşlarımızı bekliyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka 90+'da üç puanı kaptı...
Sonraki Haber Karşıyaka’nın yüzme havuzuna 900 abone

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?