ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka voleybolda 12 isimle güçlendi...

Karşıyaka voleybolda 12 isimle güçlendi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka voleybolda 12 isimle güçlendi...

Bayanlar Voleybol 1.Ligi’nde mücadele eden Karşıyaka A Takımı ve geçtiğimiz sezon 3 kategoride de Türkiye Şampiyonası’nda boy gösteren altyapı yarışmacı takımların da forma giyebilecek olan 12 ismi bünyesine kattı...

Eczacıbaşı’ndan 2000 doğumlu smaçör Çise Deniz, Eczacıbaşı’ndan 2000 doğumlu orta oyuncu Selen Durusoy, Eczacıbaşı’ndan 2002 doğumlu smaçör Buse Doğan, Beylikdüzü’nden 2001 doğumlu pasör Melis Ünal, Ted Koleji’nden 2002 doğumlu pasör Melek Erbuğa, Ayvalıkgücü’nden 2001 doğumlu Ezgi Uludağ, TVF’den 2002 doğumlu Didar Özcan, Kocaeli DSİ’den 2001 doğumlu libero Betül Mensur, Rota Koleji’nden 2004 doğumlu smaçör Eylül Özkafalı, Profit’ten 2004 doğumlu orta oyuncu Cansu Nergiz, Profit’ten 2004 doğumlu orta oyuncu Secem Yılmaz ve Adana’dan 2005 doğumlu smaçör İnci Naz Apaydın yeni sezondan itibaren yeşil kırmızılı forma için ter dökecekler..
Karşıyaka Voleybol Şube Başkanı Serkan Ergüven yeni yapılanma sürecinde yine geleceğe yatırım yaptıklarını söylerken sözlerine şöyle devam etti:.
‘‘Yeni sezon öncesi teknik ekibimizin raporu doğrultusunda bazı oyuncularımızı kiralık verme kararı aldık. Bu oyuncularımızın gidecekleri kulüpleri özenle inceliyoruz. Sezon boyunca da takipte kalacağız. Onların gelişimleri ve kazanacağı tecrübeler bizim için çok önemli.. Yine teknik ekibimizin raporu doğrultusunda kadromuzda yer alan 6 oyuncumuzla sözleşme yeniledik ve altyapıdan iki genç voleybolcumuzu A Takıma yükselttik.. A Takım kadromuzdan eksilen isimlerin yerini doldururken ince eleyip sık dokuduk. Bugünü değil geleceği düşündük. Takımların kapandığı, liglerin bile oluşturulmakta zorlandığı bu zor dönemde altyapıya yatırım yapmayı sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz de..
Bu bağlamda hem A Takımda hem de altyapı takımlarımızda forma giyecek olan en büyüğü 18 yaşında yetenekli ve genç 12 ismi kadromuza kattık. Şu anda A Takımımızın yaş ortalaması 18,2. Hedefimiz bu isimlerden uzun yıllar faydalanarak Karşıyaka voleybolunun geleceğini garanti altına almak. Tahkim Kurulu’nda çıkacak karara göre de transferi kapatacağız.’’

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sokaktan körfeze
Sonraki Haber ''Kurbanlar keskin bıçakla kesilmeli''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?