ANA SAYFA > EKONOMİ > Karşıyaka Kızılay’dan “Olmayan ile Paylaş” kampanyası

Karşıyaka Kızılay’dan “Olmayan ile Paylaş” kampanyası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Kızılay’dan “Olmayan ile Paylaş” kampanyası

Karşıyaka Kızılay Şubesi 2018’de ses getirecek “Olmayan ile Paylaş” projesi en çok çocukları sevindirecek.

Karşıyaka Kızılay Şube Başkanı Kamil Karadeniz amaçlarının; evlerde, okullarda fazla ve atıl durumda olan kullanılabilir eşyaları, oyuncakları toplayıp ihtiyacı olanlar ile paylaşma köprüsünü kurmak olduğunu belirterek şunları söyledi. “Bazı özel ve kamu okul öncesi okullarımızda, ilk, orta, liselerde fazla atıl durumda olan oyuncak, spor malzemeleri gibi kullanılacak durumda olan eşyaları toplayıp ihtiyacı olan kenar mahallerdeki okullarımıza dağıtmak ile “Olmayan ile Paylaş” projemize başladık. Daha sonra bu projeyi duyan hayırsever Karşıyakalılar atıl durumda veya yenisi ile değiştirdikleri ev eşyalarını da bu proje kapsamında dağıtmamızı istediler. Karşıyakalılar duyarlı oldukları kadar fedakârdırlar da. Onların destekleri ile “Olmayan ile Paylaş” projemizde çok sayıda çocuk ve ihtiyaç sahibini sevindirme duygusu bizi mutlu ediyor.”

Başkan Karadeniz “Bu projeye katılmak isteyen tüm Karşıyakalı hemşehrilerimiz Karşıyaka Kızılay Şubemizin 3640774nolu telefonundan bize ulaşabilirler” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Özgür Bekat vefat etti...
Sonraki Haber Vapur seferleri iptal edildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?