ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka-Folkart ortaklığına doğru...

Karşıyaka-Folkart ortaklığına doğru...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka-Folkart ortaklığına doğru...

Mali olarak dibe vuran Karşıyaka'da kulübün kurtuluşu olarak görülen şirketleşme çalışmalarında Folkart Yapı'yla kurulması gündeme gelen ortaklığın şartları iyice ortaya çıkmaya başladı.

 Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, yönetimde olması planlanan İzmirli işadamı Emin Önal, camianın önemli isimlerinden Nazım Torbaoğlu, eski yöneticilerden Mehmet Yaya ve eski futbolculardan Necati Ateş toplantı yaptı.

Sancak'ın kulübün tamamını devralmak istediği, hafta sonu yapılacak olağanüstü kongreden onay çıkması halinde bunun için gerekli tüzük değişikliklerinin yapılacağı öğrenildi. Sezon sonuna kadar camia içinden ve Folkart cephesinden ortak bir yönetim kurmayı planlayan oluşum, sezon bitiminde yeniden şirketleşme kongresi yapacak. Proje gerçekleşirse basketbolda 20 yıldır takımın isim sponsoru olan kulübün en büyük destekçisi Yaşar Holding, sponsorluğa devam etmek isterse bu ortaklık da sürecek. Yıllardır işleyen sistemi olan basketbol yönetiminin gelecek sezonlarda yine camiada olması bekleniyor.

Folkart kurmayları ve Karşıyaka cephesi, TFF 2'nci Lig Beyaz Grup'ta düşme hattına bulunan futbol takımı için görüşmelere de kongreye gitmeden başladı. Ara transfer döneminin bitimine sayılı günler kala eski futbolculardan Necati Ateş, eski yöneticilerden Mehmet Yaya ile birlikte alacaklı futbolcular ve vekillerini arayıp indirim yapmalarını istiyor. Kendisi de forma giydiği 2015-16 sezonundan kulüpten alacaklı olan Ateş'in bu parayı sileceği öğrenildi. Sancak ve kurmayları, 18 milyon TL'yi bulan transfer yasağının kongre sonrası ara transferde kalan 10 gün içinde açılamama ihtimaline karşı da plan yapıyor. Mesut Sancak, alacakları ödenmediği için takımdan ayrılıp Gümüşhanespor ile anlaşan Can Erdem'i bizzat arayıp geri dönmesini istedi. Can için Gümüşhaneli siyasilerle de temasa geçildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 124 Ayrı suçtan aranan hükümlü Karşıyaka'da yakalandı
Sonraki Haber Karşıyaka Stadı'nda projenin yeniden çizilmesine gerek kalmayabilir

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?