KARŞI DEĞİLİZ

Temeli Türkler’de 10 Aralık’ta atılacak olan Alanya Yeni Toptancı Hali Projesi’nde son görüşmelerin ardından yeni açıklamalar geldi.

KARŞI DEĞİLİZ

Temeli Türkler’de 10 Aralık’ta atılacak olan Alanya Yeni Toptancı Hali Projesi’nde son görüşmelerin ardından yeni açıklamalar geldi.

24 Kasım 2016 Perşembe 01:16
KARŞI DEĞİLİZ
Hal esnafı, birleşmeye, hal kompleksine ve Türkler'e gitmeye karşı olmadıklarını ancak daha geniş bir alan istediklerini vurgularken Türel, önceki günkü toplantının ardından yaptığı açıklamada bilgi kirliliğini giderdi. Türel, esnafın ihtiyaçları ve taleplerine göre hazırlanan projeyi 90 dönümlük ek rezerv alanla genişleteceklerini kaydetti.

Önceki gün Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile görüşmenin ardından dün mevcut halde bir araya gelen esnaflar, birleşmeye karşı olmadıklarını, geçici değil, kalıcı bir hal kompleksi istediklerini ifade etti. Alanya Hal Komisyoncuları Derneği Başkanı Adem Kaya, “Biz kesinlikle birleşmeye, hal kompleksine, Türkler'e gitmeye karşı değiliz. Sadece daha geniş yer istiyoruz” dedi. Komisyoncu Ahmet İhtiyar da, “Biz kapana kısılmak istemiyoruz. Yeni hal yapılacak yeri genişletsinler. Derhal gideriz” diye konuştu.

TÜREL, DOĞRULARI ANLATTI
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile birlikte Alanya hal esnafıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, toplantı sonrası bilgi kirliliği ve yanlış yönlendirmeler nedeniyle kafa karışıklığı yaşayan esnafa, projeyi ve doğruları anlattı. Mevcut imkânlardan çok daha iyi bir hal kompleksini Alanya’ya kazandıracaklarını söyleyen Başkan Türel, esnafın ihtiyaçları ve taleplerine göre hazırlanan projeyi 90 dönümlük ek rezerv alanla genişleteceklerini kaydetti.
YALANLARA İNANMAYIN
Seçimlerden önce Alanya hal esnafının talebi üzerine, ihtiyaçları karşılayacak daha iyi bir toptancı hal yapma sözü verdiklerini hatırlatan Türel, “Sözümüzü yerine getiriyoruz. Esnafın alkışlarla kabul ettiği proje sonrası artık hayırlısıyla temelimizi atacağız” dedi. Bazı hal esnafının oluşturulan bilgi kirliliği nedeniyle proje hakkında kafa karışıklığı yaşadığını ifade eden Türel, “Sizi mutsuz etmek isteyenlerin yalanlarına inanmayın. Bizim doğrularımıza inanın. Biz sizi daha iyi imkanlarla taşımak istiyoruz” dedi.
DAHA İYİ ÖNERİLERE DE AÇIĞIZ
Hal ile ilgili ayrıntılı rakamsal bilgiler veren Başkan Yürel, şu anki mevcuttan çok daha iyi ve modern bir hal kompleksi inşa edeceklerini aktararak “Gelecekte ihtiyaca cevap veremediği takdirde ek rezerve alanlarla bunları geliştirmeye çalışacağız. Yeni projede mevcuda göre çok daha büyük bir iyileştirme var. Daha iyi bir öneriniz varsa buyurun getirin ona da bakarız. Önerilerinizle ilgili yeni alanlar bulursanız oraya da ikinci etabını yaparız” dedi.
Son Güncelleme: 24.11.2016 01:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81