1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kars Valisi Türker Öksüz, emekli korucularla bir araya geldi
Kars Valisi Türker Öksüz, emekli korucularla bir araya geldi

Kars Valisi Türker Öksüz, emekli korucularla bir araya geldi

Kars Valisi Türker Öksüz, Kars’ta görev yapmış emekli korucularıyla İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.

A+A-

Volkan KARABAĞ 

İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç’ın da katıldığı toplantıda koruculara hitaben konuşan Vali Öksüz, gelecek nesillere huzurlu bir ülke bırakma amacımızı gerçekleştirmede büyük emekleri olan korucularımızla bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek minnet ve şükran duygularını belirtti.

Son yıllarda silahlı kuvvetlerimizce verilen amansız mücadele ve halkımızın kararlı dik duruşu sayesinde terör belasının ülke gündeminden çıktığını belirten Vali Öksüz, terör örgütlerine vurulan büyük darbele rağmen rehavete kapılmadan mücadelenin devam ettiğini bu doğrultuda emekli olan korucularımıza yine büyük iş düştüğünü söyledi.

Terör yüzünden ülkemizin maddi ve manevi birçok bedel ödediğini belirten Vali Öksüz, teröre harcanan paranın bundan sonra ülkemizin ve insanlarımızın refahı için kullanılacağını belirterek bu sayede halkımız için gerekli olan ekonomik ve sosyal kalkınmanın yaşanacağını vurguladı.

Konuşmasında önümüzdeki hafta sonu yapılacak olan yerel seçimlere de değinen Vali Öksüz, yerel seçimlerin huzur ve güven ortamında geçmesi için gerekli bütün tedbirlerin alındığını bu konuda tüm paydaşlar gibi emekli korucularımızın da üzerine düşen görevi eksiksiz yerine getireceğine olan inancını belirtti.

Seçimlerin ilimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını temennisinde bulunan Vali Öksüz, bugüne kadar yaptıkları hizmetlerden dolayı koruculara teşekkürlerini iletti.

Kars Valisi Türker Öksüz, konuşmasının ardından emekli koruculara söz vererek sorun ve isteklerini dinledi.

kars-valisi-turker-oksuz,-emekli-korucularla-bir-araya-geldi-(4)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz,-emekli-korucularla-bir-araya-geldi-(3)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz,-emekli-korucularla-bir-araya-geldi-(2)-001.jpgkars-valisi-turker-oksuz,-emekli-korucularla-bir-araya-geldi-(1)-001.jpg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.