1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Yıldırım’ın 30 Ağustos mesajı
Yıldırım’ın 30 Ağustos mesajı

Yıldırım’ın 30 Ağustos mesajı

Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Erdoğan Yıldırım’ın 30 Ağustos mesajı...

A+A-

Tarih boyunca bir çok üstün başarılar kazanmış olan Türk milleti için dönüm noktalarından  olan  30 Ağustos Zaferi, milli değerlerini ve birliğini muhafaza eden bir milletin en zor şartlarda bile esaret altına alınamayacağının tarihsel ispatının en önemli göstergesidir.

Milletimizin kadını ve erkeğiyle bir bütün olarak ortaya koyduğu var olma iradesi, kahraman Mehmetçiğin cesaret ve fedakarlığı, tarih sahnesinden silinmek istenen aziz milletimizi 30 Ağustos 1922’de Büyük Zafer’e ulaştırmıştır.

“Bu zafer, Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden yolun en önemli aşamalarındandır. Çok iyi bilinmelidir ki, dünya durdukça bu millet var olacak; varlığından, birliğinden ve yüksek insani değerlerle insanlığa hizmetten asla taviz vermeyecektir.

Bizler de imkansızlıklar içerisinde, büyük fedakarlıklarla kazanılan bu zaferin verdiği güç ve cesaretle, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi koruyarak, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin ötesine taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Bu amaçla bizler bugün bu hedeflerimize her zamankinden çok daha yakınız.

Türk milleti ve ordusuyla, bin yıldır üzerinde yaşadığımız vatan topraklarını sonsuza kadar koruma azmiyle kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin yıl dönümü vesilesi ile şahsınız aracılığıyla, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin kahraman mensupları, bütün vatandaşlarımızın ve Karslı hemşehrilerimizin  30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını rahmet ve şükranla anıyoruz.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.