1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Kurum Amirleri Telek'te
Kurum Amirleri Telekte

Kurum Amirleri Telek'te

Kars Arpaçay Kaymakam Faruk Erdem tarafından her iki ayda bir farklı bir köyde yapılan Kurum Amirleri Toplantısı bu sefer Telek Köyünde yapıldı.

A+A-

Köyde Muhtar Gencay Bulut ve vatandaşlar tarafından son derece sıcak karşılanan Kaymakamımız ve kurum amirleri, ilk olarak Köy Konağında vatandaşlarla bir araya geldiler. Burada kısa bir sohbet yapan ve köye neden geldiklerini anlatan Kaymakam, daha sonra aralarında bulunan ve ilçemizde yeni göreve başlayan kurum amirlerini vatandaşlara tanıttı. Sıcak geçen sohbetin ardından vatandaşlar ve muhtardan doğrudan kurumlarla ilgili istek ve sıkıntılarını dinleyen Kaymakam, yapılması gereken çalışmalarla ilgili olarak kurum amirlerine gereken talimatı verdi. İlçede yürütülen faaliyetlerle ilgili olarak vatandaşlara bilgi verildi. Kaymakamımız ve kurum amirlerimizi köylerinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade eden Muhtar Gencay Bulut ve vatandaşlar, köylerinde gerçekleşmesini istedikleri hizmetler konusunda kurum amirleriyle bire bir iletişime geçerek isteklerini köye kadar gelen yetkililere bizzat iletme şansı bulmaktan son derece memnun olduklarını belirttiler. Vatandaşlar kendilerine sağlamış olduğu bu imkandan dolayı Kaymakama ve kurum amirlerine özellikle teşekkür ettiler. Vatandaşlarla yapılan görüşme sonrasında özel olarak Kurum Amirleri ile toplantı yapan Kaymakam Erdem; kurumların yürüttüğü projeler, faaliyetler, yapılan çalışmalarla ilgili kurum amirlerinden bilgi aldı. Sonrasında köylülerle birlikte yenilen toplu yemek sonrası program bitirildi.

Yapılan ziyaretle ilgili olarak Kaymakam Faruk Erdem, belirli periyotlarla yapılan Daire Amirleri Toplantısının bu sefer Telek Köyünde yapılmasından ve bu vesile ile Teleklilerle bir arada olmaktan dolayı çok memnun olduklarını belirterek, “Bu toplantıları mutad olarak yaptığımız için sürekli farklı köylerde buluşuyoruz. Açıkçası bu durumdan hem köylüler hem de kurum amirleri çok memnun kalıyor. Çünkü hem kurum amirlerinin toplu olarak köye gitme şansı pek olmuyor hem de köylüler tüm kurum amirlerini bir arada göremiyorlar. Vatandaş-Devlet iletişimi aslında yerelde doğrudan gerçekleştiriliyor ve çok da faydalı oluyor.” ifadelerini kullandı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.