1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. İŞKUR’dan kurs
İŞKUR’dan kurs

İŞKUR’dan kurs

Kars Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Işılay Tur. Tekstil Hay. Ltd. Şti. arasında İl Merkezinde 100 kişilik %50 istihdam garantili İç Giyim Konfeksiyon Makineci kursu düzenlenecek.

A+A-

İŞKUR İl Müdürü Yusuf Bulut, “Kursumuz İlimizde ilk  defa “İç Giyim Konfeksiyon Makineci” mesleğinde açılacak olup, kursun öncelikli amacı meslek edindirme olacak. Ayrıca meslek edindirme kursun 128 gün sürecek ve sonucunda başarılı olan 100 kursiyerden 50 kursiyer istihdam edilecek. Tekstil sektöründe ilimizdeki vatandaşlarımıza yeni meslek edindirip, iş sahibi olmalarına yardımcı olacak kursumuz diğer sektörlere de öncülük etmesi temennisinde bulunuyoruz.” dedi.

Bulut ayrıca, bu kursa başvurmak isteyen vatandaşların 23-31 Ekim 2014 tarihleri arasında  ve başvuru gününün son günü olan cuma günü mesai bitimine kadar İl Müdürlüğünden veya www.iskur.gov.tr internet adresinden başvurmaları gerektiğini duyurdu.

Kursiyer seçmeleri 03-04 Kasım 2014 tarihlerinde 2 gün boyunca, Merkez mah. Çiçek sk.No:1 / Kars adresinde saat 09:30’da yapılacak. Söz konusu kursa katılmak isteyen vatandaşların seçme gün ve saatinde Merkez mah. Çiçek Sk.No:1 / Kars adresinde bulunmaları gerekmekte.

KATILIM ŞARTLARI:

Ayrıntılı bilgi, Çalışma ve İş Kurumu Kars İl Müdürlüğü’nden temin edilebilir. İlgililere duyurulur.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.