1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. Gökçek İhsanoğlu’na Destek İstedi
Gökçek İhsanoğlu’na Destek İstedi

Gökçek İhsanoğlu’na Destek İstedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi Taner Gökçek, Kars ve Ardahan’ın merkez ile ilçelerinde halkla bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı adayı olarak öne çıkan Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'na, destek istedi.

A+A-

MHP Merkez Yürütme Kurulu Üyesi Taner Gökçek, Kars ve Ardahan’da 3 gündür kapı kapı dolaşarak 10 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’na neden destek verilmesi gerektiğini anlattı.

Kars ve Ardahan’da partililer ile vatandaşlarla bir araya gelen MHP MYK Üyesi Taner Gökçek, Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, 10 siyasi partinin ortak adayı olduğuna dikkat çekerek, Türkiye’nin önünde bulunan 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde vatandaşların tercihini İhsanoğlu’ndan yana yapacağını belirtti.

Kars ve Ardahan durumunun içler acısı olduğunu ifade eden MHP MYK Üyesi Taner Gökçek, 11 yılda Kars ve Ardahan’a sadece söylemlerde yatırımlar yapıldığını, gerçekte ise Kars ve Ardahan’ın kaderine terk edildiğini söyledi.

Gökçek; “Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu, herkesin cumhurbaşkanı olacak. Cumhurbaşkanı olacak kişinin hiçbir şaibesi olmaması gerekiyor. Sizlerden İhsanoğlu’na destek istiyoruz. Ben inanıyorum Karslı ve Ardahanlı hemşehrilerim sandıkta gereğini yapacak” dedi.

Yaklaşık 3 gündür Kars ve Ardahan merkezin yanı sırada ilçelerde de kapı kapı dolaşarak çatı aday Prof. Dr. Ekmeledddin İhsanoğlu’na destek olan MHP MYK üyesi Taner Gökçek, hafta sonuna kadar bölge çalışmalarına devam edecek.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.