Büyük Torbalı

Karlı bir yatırm

İnsanların şehir hayatının stresinden uzak olmak, kendi ürettikleri ürünleri sağlıklı bir ortamda yetiştirmek amacı ile geliştirilen yeni emlak yatırım aracı olan hobi bahçeleri, Torbalı’da da oldukça revaçta.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Karlı bir yatırm
285 Görüntüleme
07 Haziran 2019 - 18:52
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

ŞEHİR yaşantısından ve günlük koşuşturmadan sıkılan herkesin hayalidir, toprakla hemhal olmak. Doğa ile iç içe olmak ve bir nebze rahatlamak, stresten uzak kalmak isteyenler köylere hücum etmeye başladı. ‘Köyde ufak bir yerim olsun, kendi sebze ve meyvemi yetiştireyim’ diyen binlerce kişi, Torbalı’nın dağ köylerinden yer alıp köy hayatı yaşıyor. Köydeki tarla ve zeytinliklerin fiyatlarının artması ile Torbalı’da da hobi bahçeleri kurulmaya başlandı. Çok daha uygun fiyata satılan hobi bahçeleri, her kesimden vatandaşın rağbet gösterdiği bir yatırım aracı haline geldi. Torbalı’da da bu konuda en iyi hizmeti sunan kuruluşlardan olan Sadullah Uçar Gayrimenkul Danışmanlığı’nın sahibi Sadullah Uçar, “Firma olarak birçok köyde hobi bahçesi projesini hayata geçirdik. Son olarak Bozköy’de bir projemizi daha tamamlayıp kullanıcılarına teslim ettik. Çok yakında yeni bir hobi bahçesi projemizin daha adımlarını atacağız” dedi.

STRESTEN UZAK, OH NE RAHAT

Günümüzde insanların büyükşehirlerin gürültüsü, kalabalığından kaçmak istemesi kadar doğal bir durum yoktur. İş hayatı şehir merkezine yakın oldukça stres, koşturmaca kısacası insan psikolojisi de olumsuz etkilenmektedir. Dolayısıyla en azından hafta sonları, insanlar şehir merkezlerinden kaçmanın planlarını yapmaktadırlar. Bunu gerçekleştirebilmenin yollarından birisi de şehrin yapısından uzak civar bölgelerde, kırsal alanda bir hobi bahçesi fikridir. Son yıllarda bu tercihi yapanların sayısı oldukça artmış vaziyette.

KARLI BİR YATIRM

Uzun yıllardır Torbalı’da hizmet veren Sadullah Uçar Gayrimenkul Danışmanlığı, son birkaç yıl içerisinde birçok hobi bahçesi projesini hayata geçirdi. Hisseli tapu veya kooperatif tapu hisseli projeler ile hobi bahçesi hayalini kuranlara ön ayak olan firma, sektöründe öncü olma hedefinde Firma sahibi Sadullah Uçar, “Profesyonel ekibimizle oluşturduğumuz 300-500 metrekare hobi bahçelerimizde dilerseniz bir yaşam alanınız, dilerseniz karlı bir yatırımınız olur” dedi. İzmirlilere, tamamlanacak olan proje üzerinde sahip olmak istedikleri hobi bahçesini seçme imkanını sunduklarını anlatan Uçar, “Kısa süre içerisinde tamamladığımız projelerimizde vaat ettiğimiz bütün detayları eksiksiz olarak gerçekleştiriyoruz. Memnuniyet sağladığımız hobi bahçesi sahibini referans olarak gösterebiliyoruz” diye konuştu.

SATIŞ SONRASI DESTEK

Hobi bahçesi sahiplerine satış sonrasında da destek vermeye devam ettiklerini açıklayan Sadullah Uçar, “Yatırım amaçlı alım yapan müşterilerimizin hobi bahçelerini satmak istemeleri halinde, piyasa değerinden satışlarında yardımcı oluyoruz. Hobi bahçesi olarak değerlendirdiğimiz araziler, kesinlikle 2B, Hazine, SİT alanı gibi sorunlu araziler değil. Resmi tapulu araziler. Ayrıca bu arazilerin, tarıma elverişli araziler olmamasına da özen gösteriyoruz. Şuana kadar Çapak, Bozköy, Ormanköy, Helvacı ve Çamlıca gibi dağ köylerinde birçok projeyi tamamladık ve sahiplerine teslim ettik. Şimdi de Dirmil Köyü’nde çok daha büyük ve kapsamlı bir yaşam alanını hayata geçireceğiz” dedi.

 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web