T.Ü. EDEBİYAT FAKÜLTESİ KALİTE YÖNETİMİ ANKETLERİ ERİŞİME AÇILDI

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, kalite ve iyileştirme çalışmaları kapsamında hazırladığı iç ve dış paydaş anketleri erişime açtı.

T.Ü. EDEBİYAT FAKÜLTESİ KALİTE YÖNETİMİ ANKETLERİ ERİŞİME AÇILDI

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, kalite ve iyileştirme çalışmaları kapsamında hazırladığı iç ve dış paydaş anketleri erişime açtı.

Emre SEDEF
Emre SEDEF
13 Ekim 2022 Perşembe 06:00
T.Ü. EDEBİYAT FAKÜLTESİ KALİTE YÖNETİMİ ANKETLERİ ERİŞİME AÇILDI

Trakya Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı, Birim Kalite Komisyonunda aldığı kararlar doğrultusunda hazırladığı iç ve dış paydaş anketlerini, öğrenciler ile akademik ve idari personelin erişimine açtı.

Üniversite birimlerinde kalite ve akreditasyon çalışmaları sürecinde tüm paydaşların görüşlerinin alınmasını önemseyen Edebiyat Fakültesi, Birim Kalite Komisyonu tarafından yürütülen çalışmalara hız verdi. İç ve dış paydaşlara yönelik anketlerin hazırlanması için alınan karar doğrultusunda oluşturulan alt komisyon, çalışmalarını tamamladı.

Komisyon tarafından oluşturulan “Edebiyat Fakültesi Dış Paydaş Anketi”, “Edebiyat Fakültesi Öğrenci Memnuniyet Anketi”, “Edebiyat Fakültesi Akademik Personel Memnuniyet Anketi” ve “Edebiyat Fakültesi İdari Personel Memnuniyet Anketi” ilk olarak Birim Kalite Komisyonu’na sunuldu.

Komisyon üyeleri tarafından gerçekleştirilen gerekli inceleme ve değerlendirmelerin ardından anketler, tüm paydaşların görüşleri doğrultusunda iyileştirme çalışmalarına katkı sağlaması amacıyla Edebiyat Fakültesinin web sayfasında erişime açıldı.

Konuya ilişkin bilgiler veren Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksek Topaloğlu, “Paydaşların görüşleriyle hazırlanan ve karşılaştırmalı örnekleriyle de test edilen anketlerimiz, web sitemizdeki Anketler butonu içinde paydaşlarımızın erişimine açıldı. İlk veriler, Aralık 2022 tarihinde elde edilecek ve bu veriler, Birim Kalite Komisyonu tarafından analiz edildikten sonra iç ve dış paydaşlarımızla şeffaf bir şekilde paylaşılacaktır. Öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz ile dış paydaşlarımızın geri dönüşlerinden elde edilecek bu veriler, yeni planlamalar ve iyileştirmelerde bizlere yol gösterici olacak ve fakülte yönetimi ve tüm birimlerimizin öz değerlendirmelerini yapabilmelerine olanak sağlayacaktır. Bu itibarla tüm dış paydaşlarımız ile Edebiyat Fakültesi öğrencileri, idari ve akademik personelimizin web sitemizi ziyaret etmelerini ve anketlerimize çok kısa bir zaman ayırarak katılmalarını bekliyoruz. Yaklaşık iki dakika süren anketlerimizde hiçbir şekilde kişi ismi ve izi alınmamaktadır. Bu bakımdan tüm iç ve dış paydaşlarımızın ankete gerçek, samimi ve yapıcı duygularla katılmalarını ve sonuçları ile bize yol göstermelerini bekliyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.