'Kariyerime Beşiktaş'ta devam etmek istiyorum!'

Kasımpaşa'nın 29 yaşındaki golcüsü Fode Koita, bu sezon Beşiktaş forması altında mücadele etmek istiyor.

'Kariyerime Beşiktaş'ta devam etmek istiyorum!'
'Kariyerime Beşiktaş'ta devam etmek istiyorum!'
GİRİŞ 19.09.2020 14:29 GÜNCELLEME 19.09.2020 14:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Burak Yılmaz'ın Lille'e transfer olmasının ardından kiralıktan dönen Larin olmasına rağmen yine de forvet bölgesine transfer yapmak isteyen Beşiktaş'ın gözü Kasımpaşalı Fode Koita'daydı.

 

 

Kasımpaşa kabul etmedi

Geçtiğimiz sezon Mame Thiam ve Koita ikilisiyle gol yollarında etkili olan Kasımpaşa'nın Fenerbahçe'ye Mame Thiam'ı bedelsiz vermesinin ardından Koita'nın durumu, Beşiktaş tarafından sorulmuştu. Ancak Kasımpaşa yönetimi, Koita'nın kendileri açısından en önemli oyuncu olduğunu ve onu satmayı düşünmediklerini belirtip Beşiktaş'ı reddetmişti.

 

 

Koita, Beşiktaş'ı istiyor

Gineli forvetin, Beşiktaş'a gitmeyi istediği ifade edildi. Siyah beyazlı ekipte top koşturma fikrine çok sıcak bakan 29 yaşındaki yıldız golcünün, Beşiktaş'tan gelen teklifi önemli bir fırsat olarak gördüğü belirtildi ve Kasımpaşa ile yaptığı görüşmede, "Kariyerime Beşiktaş'ta devam etmek istiyorum, gereken kolaylığı gösterin" dedi.

Israr devam edecek

Beşiktaş'ın ise Koita konusunda ısrarının devam ettiği ve kısa zaman içerisinde Kasımpaşa ile masaya oturmayı planladığı kaydedildi.

33 gol katkısı

Kasımpaşa'nın 2015-2016 sezonunun devre arasında Blackburn Rovers'tan 300 bin Euro karşılığında renklerine bağladığı Fode Koita, 4.5 sezondur top koşturduğu Süper Lig'de toplam 87 karşılaşmaya çıktı ve 23 gol atarken, 10 da asist yaptı.

YORUMLAR 9
  • SITKI 3 yıl önce Şikayet Et
    bu kasımpaşa kulübünü derhal kapatmalılar gs ile anlaştı diagneyi etmeyecek bi paraya sattı ali koçla anlaştı thiamı bedavaya vermiş gibi yaptı şimdide koita yı bjk ye usulsüzce pazarlıyacak
    Cevapla
  • Ahmet Kanmış 3 yıl önce Şikayet Et
    bize lazim değilsin,buz istediğimiz zaman gelecektin
    Cevapla
  • Gökmen 3 yıl önce Şikayet Et
    k.pasa yönetimi bir güzellikte bjk'ye yapsın. Şikenin diğer adı.
    Cevapla
  • Soner 3 yıl önce Şikayet Et
    adamların santraforu kalmamış bjk futbolcuyu istiyor. lig başlamış oyuncuda ısrar ediyor. acaba ne kadar etik bjk nin yaptığı
    Cevapla
  • Beşiktaşlı 3 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş lig başlamadan istedi beleş alan fb gs ye söyle sen onu
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    fenere thiam verjen iyiydi.bunu da bjkya versin
    Cevapla
  • s.e. 3 yıl önce Şikayet Et
    doğru. hatta ben bir adım daha ileri gidiyorum. seyircisiz sezon da kasımpaşa en başta kadroyu bozmayıp hocayı elinde tutsa bir iki takviye ile ilk beş te yer alırdı. e sen Türk futboluna fayda sağlamak amacı ile bir oyuncunu G.S. bir oyuncunu F.B. ye verirsen diğer takımlara da söz söylemek düşer. deseki istedğime veririm. o zaman diyecek bir şey yok.
    Cevapla
  • mahmuthan 3 yıl önce Şikayet Et
    kasımpaşa bir dayanışma örneğide bjk ya göster.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle