Haberler

Karısını Öldürüp Oğlunu Aradı: Annenizi Öldürdüm, Hakkınızı Helal Edin

Güncelleme:

Konya'da şiddetli geçimsizlik nedeniyle tartıştığı karısını öldüren ve ardından intihar girişiminde bulunan Hasan Hüseyin B.'nin oğlunu arayarak, "Hakkınızı helal edin ben annenizi öldürdüm şimdi intihar ediyorum" dediği ortaya çıktı.

Konya'da iki çocuk babası bir kişi tartıştığı karısını evdeki av tüfeğiyle vurup öldürdükten sonra intihar etmek istedi. Kendini yaralayan kocanın, karısını vurduktan sonra oğlunu arayarak, "Hakkınızı helal edin ben annenizi öldürdüm şimdi intihar ediyorum" dediği öğrenildi.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay, saat 06.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Saraçoğlu Mahallesi Hanefi Sokak üzerinde bulunan müstakil bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, karısıyla bir süredir sürekli tartışan iki çocuk babası Hasan Hüseyin B. (62) sabah saatlerinde tekrar karısı Müslime B. (49) ile tartışmaya başladı. Hasan Hüseyin B., tartışma sorasında evdeki av tüfeğini alarak karısı Müslime B.'ye ateş etti. Karnından ağır yaralanan Müslime B., olay yerinde hayatını kaybetti.

"ANNENİZİ ÖLDÜRDÜM, HAKKINIZI HELAL EDİN"

Karısını öldüren Hasan Hüseyin B. daha sonra oğlunu arayarak, "Ben annenizi öldürdüm hakkınızı helal edin, şimdi de kendimi vuracağım" diyerek helallik istedikten sonra av tüfeğiyle çenesinden kendini vurdu. Çocuklarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler adrese gelerek evde yaptığı incelemede karı kocayı kanlar içerisinde yerde buldu.

HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Sağlık ekiplerinin ilk incelemesinde Müslime B.'nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirlerken, çenesinden ağır yaralanan kocası Hasan Hüseyin B. yapılan ilk müdahalenin ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Karısını tüfekle vurarak öldüren kocanın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Olay yerinde hayatını kaybeden Müslime B.'nin cansız bedeni olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından otopsi yapılmak üzere Konya Numune Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (22)

Brother:

Eskiden cok mutluyduk millet olarak ayrimiz gayrimiz yoktu ne zamanki din ve siyaseti hayatimizda onplana cikardilar HIC kimsenin evinde huzur kalmadi cuma sohbetlerine giden kadinlar basladilar siyaset yapmaya bide ekonomisi kotu olunca da Kocalarina efelenmeye derken basladi catisma siddetli gecimsizlik kadin cinayetleri Allah sonumuzu iyi etsin

21
13
yanıtYanıtla
Rumuz ışık:

Yazık insanlar ne hale geldi çok yazık

26
0
yanıtYanıtla
ADINI YAZ Y:

KADINA ŞİDDET KAYIR. . . . . NE? SORUNLARI OLDUKLARINI BİLEMEYİZ , AMA. BİR İNSANIN SENELERDİR EŞLİK ETTİĞİ KARISINI VE ÇOCUKLARININ ANNESİNİ VE KENDİSİNİN HAYATINI MAHVETMESİ ÇOK KÖTÜ. . SAKİN KONUŞMAK VARKEN, ANİ KIZGINLIKLARIN SONUÇLARI. KADINLARINDA YAŞAMA HAKLARI VARDIR. . NE OLURSA OLSUN . HİÇ BİR ANNE VE BABAÇOCUKLARINI BAŞKA BİRİSİ. ÖLDÜRSÜN DİYE EVLENDİRMİYOR. . . AMA MALESEF HER GÜN KADINLARA OLAN ŞİDDET ÇOĞALIYOR. ANLAŞAMAYANLAR BOŞANSIN. ÇOK ZOR OLANLAR GENE ÇOCUKLARA OLDU

16
0
yanıtYanıtla
oleyy zenginmişiz:

avrupa bizi kıskanıyor. ekonomi büyüme de ilk sıralardayız.

10
3
yanıtYanıtla
bombastic:

dırdırdan birgün bende intahar edecem ama eşime zarar vermem kendimi doğalgaz borusuna asmayı düşünüyorum

4
5
yanıtYanıtla
aa:

:)

yanıt1
yanıt0
plan:

karımın dırdırından hayat bana zindan oldu zırt pırt arıyor 24 saat hesap veriyorum ona sanki benim sahibimdir. eşimi evde bırakıp yurt dışına kamayı düşünüyorum.

4
5
yanıtYanıtla
Cfk:

Oysa ne güzeldi önceleri kadın dır dır edip kocasının basının etini yemez, erkekte sabrederdi cinnet geçirmez dua ederdi şükrederdi. Bu hafta duydum dayımın kızı boşanacakmış, 2 aydır evdeymiş, evleneli 6 ay olmadı, o kadar güzel edepli dürüsttü birde simdikilerin çoğundan, NELER oluyor size ey insanlar NELER, kendinize gelin hepi topu 60 yılınız var neyin davası bu

7
1
yanıtYanıtla
ankarali6:

Ne hale geldil daha millet yalakalil pesinde bu olaylardan ulkeyi yoneten tum siyasetciler ders cikarmasi gerkiyor.millet gecinemiyor ve CINNNET geciriyor.Bi an once ekonomi guzelmeli.

8
0
yanıtYanıtla
Emele batmani:

Yazik günah .son 17 yildir birileri Toplumumuzu Batidan uzaklaştirip işid kültürünü uyguladi ...oysa Rahmetli ATATÜRKün kurduğu Cumhuriyet buna layik deyildi. Batida ve gelişmiş ülkelerde bu kadar Kadin katliami olmuyor. Her Erkek Anesine bacisina ne kadar saygi gösteriyorsa Haniminada her Kadina O saygiyi göstermeli .Ancak böyle Medeniyet seviyemiz yükselir ve böyle Rahmetli ATATÜRKün ilke ve inkilaplarina Layik oluruz Toplumca

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title