Haberler

Karısını evde başka erkekle bulan koca, önce dehşet saçtı sonra boğazına bıçağı dayadı

Güncelleme:

Bursa'da eşinin uzaklaştırma kararı aldırdığı koca, şüphe üzerine evine gitti. Burada karısını başka bir erkekle bulan adam önce şahısları darbetti sonra da boğazına bıçak dayayıp intihara kalkıştı.

Bursa'da eşinin 2 gün önce kendisi için evden uzaklaşma kararı aldırdığı adam, eve geldiğinde gördüğü manzara karşısında şok oldu. Evde eşini başka bir erkekle bulan adam ikisini de feci şekilde darbedip elindeki bıçağı boğazına dayayarak intihara kalkıştı.

KARISINI BAŞKA BİRİYLE BASTI

Darp ve intihara teşebbüs olayı, dün akşam 21.00 sıralarında merkez Osmangazi ilçesi İbrahimpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. 49 yaşındaki Reşat Ç. için 2 gün önce eşi Işıl Ç.'nin (38) şikayetiyle uzaklaştırma kararı verildi. Ancak Reşat Ç. eşinin kendisini aldattığı düşüncesiyle Kocaçınar sokak üzerindeki evine geldi. Reşat Ç. içeri girdiğinde gördüğü manzara karşısında büyük şok yaşadı. Eşi Işıl Ç. ile O.S. (42) isimli kişiyi evde gören Reşat Ç. çılgına döndü.

ÖNCE DÖVDÜ SONRA İNTİHARA KALKIŞTI

Eşinin başını aynaya vurup darp eden, O.S'yi de feci şekilde döven Reşat Ç. daha sonra bıçağı boğazına dayayarak intihara kalkıştı. Reşat Ç. polis ekiplerince etkisiz hale getirildi. Işıl Ç. tedavisi için Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken O.S. ve Reşat Ç. gözaltına alınarak Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Osmangazi 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500

Yorumlar (113)

AH KADINLAR:

KADIN KOCASINI ŞİKAYET EDİYOR , KOCA UZAKLAŞTIRMA ALIYOR KADIN SEVGİLİSİYLE HAYAT YAŞIYOR OH NE GÜZEL , PEKİ O KADIN NE OLACAK, O ERKEK DEMEKKİ HAKLI, SADECE TEK BAŞINA KADINI DİNLERSENİZ SONUÇ BU OLUR KADINLARA ŞU ANDA AŞIRI GÜVEN YÜKLENDİ , BURDA ESAS GAYE TÜRK AİLE BİRLİĞİNİ YIPRATIP DAĞITMAK BAŞKA NEDEN ARAMAYIN

132
18
yanıtYanıtla
Adam:

Kesinlikle doğru Türk aile birliğini temelden sarsıp yıkmak

yanıt57
yanıt4
:

Türk aile birliği mi kalmış dostlar kadın 14 yaşındaki çocuğunu sevgilisine peşkeş çekiyor namusu mücessem geçinen kadın kocası yaşlandı gereğini yerine getiremiyor diye kocasını genç sevgilisiyle aldatıyor hele hele sanatçıyım diye piyasada gezen sanattan bi haberler kendilerine genç sevgili bulup boy boy öpüşürken poz veriyorlar 15-16 yaşında kız çocukları dedesi yaşındaki şerefsizlerle yazışıyor resim gönderiyorlar toplumun çivisi çıkmış çok şükür ki hala edepli aileler var

yanıt9
yanıt3
burusli:

aile yapısı mı kaldı be hocam bızım mahallede adam oz kızına cınsel ıstısmarda bulundu kımın ne yaptıgı bellı ben bırını tanıyorum gorsen dını butun tarıkatlardan cıkmıyor ama bu kadın bırde evlı ıkı cocugu var baska bırıyle aşk yasıyor sevdıgı sevgılısının evınden cıkmıyor ben bızzatı tanıyorum daha ne dıyım aıle yapısı falan duman oldu

yanıt2
yanıt4
burusli:

o uzaklastırma kararını bosuna almıyorlar sen uzaklasacan kı sevdıgı yakınlassın anladın mı ?

78
6
yanıtYanıtla
ali:

buna kaç yıl kafa yordular işin içinde emek

yanıt1
yanıt0
avcı_oğlu:

derhal bu uzaklaştırma işini bitmesi lazım erkek nereye gider saçma bi kanun beğen meyen gitsin

53
16
yanıtYanıtla
Ercan:

Pozitif ayrımcılık diye diye tepemize çıkardılar bu kadınları. Bu oyunu ancak biz bozabiliriz

yanıt22
yanıt4
Jöntürk:

Promlem uzaklaştırma cezası değil ahlak, haya edep, kalmadı. Herşeyi şehvet para hırsı zan eden refah anlayışı korkunç bir toplum bu kadar olur.

yanıt15
yanıt0
GURBETCI:

Sabirliymis adam iyi ikisinide gebertmemis

54
12
yanıtYanıtla
Tüm 113 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title