Kargo aracı, Şişli Halil Rıfat Paşa’da 11 yaşındaki çocuğu ezdi!

Kargo aracı, Şişli Halil Rıfat Paşa’da 11 yaşındaki çocuğu ezdi!

Şişli Halil Rıfat Paşa Mahallesi’nde, kargo aracı bisiklet süren 11 yaşındaki çocuğu ezdiği bir facia yaşandı.

Şişli Halil Rıfat Paşa Mahallesi’nde 11 yaşındaki Deniz Aslan, bisiklet sürmeye başladı. O esnada kargo aracıyla sokağa giren sürücü Vahdet V. (38), çocuğu göremeyerek ezdi. Çocuğun aracın altında kaldığını gören çevredeki vatandaşlar ise sürücüye bağırarak uyarmak istedi.

Sesleri duyan sürücü, çocuk aracın altındayken bir de geri manevra yaptı. Manevranın ardından araçtan inen sürücü, altındaki çocuğu çıkartarak sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.

ÇOCUK, AĞIR YARALI HALDE HASTANEYE KALDIRILDI

Vatandaşların panikle koşarak geldiği olayda, kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralanan Aslan’ı yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Şişli’deki özel bir hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı.

OLAYI GÖREN KADINLAR, YERE OTURUP AĞLADI

Dehşet anlarında yaşananlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, sokak üzerinde seyreden kargo aracı bir anda duruyor.

Vatandaşların koşmaya başladığı görüldüğü esnada ise araç sürücüsü geri manevra yapıyor. Çevredeki vatandaşlar panikle aracın olduğu yere koşuyor. Devamında ise bir kadının yere oturarak ağladığı, diğer kadının ise elleriyle başını tuttuğu görülüyor.

HASTANEDE BEYİN ÖLÜMÜ GERÇEKLEŞTİ

Öte yandan olayda ağır yaralanan Deniz Aslan’ın, kaldırıldığı hastanede ameliyata alındığı ancak beyin ölümünün gerçekleştiği öğrenildi. Olayın ardından kaza yerine gelen polis ekipleri ise vatandaşların ve sürücünün ifadesine başvurarak çalışma yaptı.

Yapılan çalışmaların ardından tutanak tutan polis, sürücü Vadet V.’yi de gözaltına alarak emniyete götürdü. Olayla ilgili konuşan bir kadın, “Ben geldiğimde çocuk yerdeydi. Bisiklete girdiğini gördüm, sonrasında kafamı kaldırıp bakmadım.” dedi.

Polisin olayla ilgili incelemesi sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum