İftar programına Çorumlu hemşerilerimiz; İstanbul Sultangazi Kaymakamı Ali Uslanmaz, Kartal Hakimi Nuh Hüseyin Köse, Bakırköy Cumhuriyet Savcısı Talip Kalkan, ÇESİAD Başkanı Ahmet Lapacı, KARDER eski Başkanları Hakkı Aydın, Selim Aydın ve Hüseyin İnal, Kargı Güreş Ağası Osman Dağlı, İskilip Dernek Başkanı Şaban Gündüz, Osmancık eski Dernek Başkanı Av. Murat Başer ile Kargı’ya bağlı köylerin dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
İftar yemeğinde katılımcılara bir teşekkür konuşması yapan Başkan Özsoy, İslam dininin zengin ile fakiri eşit gördüğünü ve Müslümanların iyilik damarlarını açtığını söyledi.
Birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmek ve insanları birbirleriyle kaynaştırmak için KARDER olarak, paylaşımın yoğun olduğu Ramazan ayında da hizmetlerine devam edeceklerini belirten Özsoy, “Sizlerden aldığımız güç ile çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz” dedi.
Özsoy ayrıca, 19 Temmuz'da gerçekleştirilecek Çorum Kargı Eğinönü Yayla Şenliklerine tüm hemşerilerini davet etti.
İftardan sonra Bağcılar Meydan’da açılan Çorum standı gezildi. Stantta misafirlere çay ile Çorum’un meşhur sıcak leblebisinden ikram edildi.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim