Kardef, Kartal'ı yönetenleri ziyaret etti.

Kartal Dernekler Federasyonu yeni dönem için harekete geçti.

Kardef, Kartal'ı yönetenleri ziyaret etti.

Kartal Dernekler Federasyonu (KARDEF) Kartal'ı yönetenleri makamlarında ziyaret etti.

Kardef'in ilk ziyareti Kartal'ın kısa zamanda Kartallılar tarafından sevilen Kaymakamı Abdullah Demir'e oldu. Kartal Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Çetinkaya Yönetim kurulunu oluşturan başkanları kısaca Kaymakam Demir'e tanıttıktan sonra, Kardef'in amacı ve hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Kartal Kaymakamı Abdullah Demir, "STK'ların birlik içinde yaşadıkları ilçe olan Kartal için çalışıp kaynaşmaları bizleri memnun ediyor. Birliğiniz daim olsun." Dedi.

Kartal Dernekler Federasyonu daha sonra Kartal'a yeni atanan Kartal İlçe Emniyet Müdürü Feramuz Çetin'i ziyaret ettiKartal Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Çetinkaya ve Yönetim kurulu kısaca tanıştıktan sonra Kartal'a yeni atanan Kartal İlçe Emniyet Müdürü Feramuz Çetin'e yeni görevinde başarılar dilediler. 

Kartal Dernekler Federasyonu'nun bir sonraki ziyareti Kartal İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bekir Necati Şimşek'e oldu. Kartal'ın sevilen aksaçlı ağabeyi İlçe Sağlık Müdürü Dr. Bekir Necati Şimşek'te ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Birlikte Kartalımız için güzel hizmetler yapmaktan mutluluk duyarız." Dedi.

Kartal Dernekler Federasyonu yönetimi, İstanbul ilçeleri içinde en genç Belediye Başkanı olan Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel'i ziyaret etti. Kısaca tanıştıktan sonra Yüksel, Kartal Belediyesi'nin çalışmaları hakkında misafirlerine bilgiler verdi. Kartal Dernekler Federasyonu'nun her zaman yanında olacağını ifade etti.

Kartal Dernekler Federasyonu'nun son durağı Kartal'ın başarılı İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz'e oldu. Kartal Dernekler Federasyonu Başkanı Mehmet Çetinkaya Kardef'in amacı ve hedefleri hakkında Kartal İlçe Milli Eğitim Müdürü Harun Tüysüz'e bilgilendirmelerde bulundu. 

Güncelleme Tarihi: 27 Kasım 2019, 01:03

Aytekin Yaşar

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner17