Aksaray

19.03.2024

  • İMSAK 05:20
  • GÜNEŞ 06:42
  • ÖĞLE 12:57
  • İKİNDİ 16:21
  • AKŞAM 19:02
  • YATSI 20:18

Karatay; “Cumhur; Başkanına Sahip Çıktı”

Karatay; “Cumhur; Başkanına Sahip Çıktı”

Karatay; “Cumhur; Başkanına Sahip Çıktı”

AK Parti İl başkanı Abdülkadir Karatay, Halk tarafından 10 Ağustos 2014 tarihinde ilk kez halk tarafından seçilen Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Aksaray’a yaptığı ziyaretle ilgili olarak açıklamada bulundu.

 

AK Parti İl Başkanı Abdülkadir Karatay yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanımızın ziyareti ile gerçekten onurlandık, gururlandık. Tüm Aksaray’lı hemşerilerim adına Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Aksaray’ımız, Cumhurbaşkanımızın seçiminde %74 oranla çok büyük bir destek verdi diyen AK Parti İl başkanı Abdülkadir Karatay, destek adına Türkiye de 5.sırada yer aldık. Cumhurbaşkanımızda ilimize teşekkür mahiyetinde ilimize teşrif ederek, kendisine deste verenlere teşekkür etti.

 

Cumhurbaşkanımızın Aksaray ziyaretinde şunu bir kez daha gördüm. Cumhurbaşkanımız halk tarafından müthiş şekilde seviliyor. 13 yıl boyunca AK Partinin Genel Başkanı ve Başbakanımız olarak bu millete bu devlete gerçekten çok önemli hizmetlerde bulundu. Çok önemli duruşlar gösterdi. Bunun içinde bu sevgide vatandaşlarımız tarafından karşılıksız bırakılmadı. Vatandaşlarımızda çok büyük coşku vardı. Helikopterden indiğinden itibaren şehrin bütün caddeleri, güzergâh üzerindekiler ve hatta bugün aldığım haberlere göre, buradan geçebilir diyerekten birçok yerden vatandaşımız Cumhurbaşkanımızı selamlamak için yollara dökülmüş. Alana çok büyük sevgi gösterisi ile geldik. Vatandaşlarımızla nerede bir araya geldi ise orada otobüsü durdurdu. Bu sevgiye layık olduğunu, bütün vatandaşlarımız bir araya gelerekten göstermiş oldu. Vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum,” dedi.

 

Ben Aksaray tarihinin en coşkulu en güzel en kalabalık en yoğun halka hitabı olarak değerlendiriyorum diyen AK Parti il Başkanı Karatay,  Çünkü Hükümet meydanı doldu taştı. Taşmakla kalmadı, ara caddeler tamamen doluydu. Hatta vatandaşımızın birçoğu alanda yer bulamadığı için geri dönmek zorunda kaldılar.

 

Daha sonra belediyeyi ziyaretimiz oldu heyet halinde, Şunu gördük. Vatandaşımız Cumhurbaşkanımız gidene kadar onun gölgesinden ayrılmadı. Gerçekten tarif edilemez bir sevgi, niye bu sevgi var. 2002’de bu millete hizmet etmeye başladığı andan itibaren, samimi duygularla hitap edip, samimi çalışıp, samimi hizmet etti. Yapılabileceklerini samimiyetler anlattı, yapamayacaklarını da vatandaşlarımıza bizzat anlattı. Siyasi bir söylemde bulunmadı, daha çok İcracı bir söylemde bulundu.  Vatandaşımız kendisine biz zati güvendi. Sadakatini gördü. 12- 13 yıl boyunca sadece ülkemizde değil dünyanın dört bir tarafından başta vatandaşlarımız başta olmak üzere İslam coğrafyasının tartışılmasız lideri gibi hepsine sahip çıktı. Dünyanın en büyük devletlerine dik duruşunu göstererek, Türkiye Cumhuriyeti devletinin dik duruşunu net şekilde ortaya koydu. Bunlara baktığımız zaman Aksaray’ımız Cumhurbaşkanımıza sahip çıktı. Ben coşkuyu o tabloyu gördükten sonra inanın kendimi zor tuttum. İnanın ağlamamak elde değildi. Birçok arkadaşımın gözyaşlarının aktığını da gördük. Bu müthiş bir sevgidir. Tarif edilmesi zordur. Allah her kuluna nasip etmiyor. Ama sayın Cumhurbaşkanımızda bu millete değer veriyor. Milletle beraber gidilmeyecek yol yok diyor. Yeter ki milletimiz bizimle beraber, hareket etsin biz sonuna kadar her türlü mücadeleyi vereceğiz diyor. Çok güzel bir söylemi var, Dik dur eğilme sloganları esnasında biz Allah’ın huzurunda rükûu dışında hiç kimseye eğilmedik demesi zaten bizim toplumuzun da inancımızın de en önemli söylemlerinden birisidir. Millet olarak haksızlık karşısında asla eğilmeyen bir millet olduğumuzu ve kul olarak ta Allah dışında hiç kimsenin karşısında eğilmeyeceğimizi bu doğrultuda top yekün olarak millet olarak böyle olduğumuzu çok güzel şekilde ifade etti.

 

Karatay, Cumhurbaşkanımızın Aksaray’a gelmesinden ve vatandaşlarımızın onu bağrına basmasından kucaklamasından müthiş keyif aldık. Bu devlet için çok önemli bir durum, Çünkü Cumhur,  başkanı ile buluştuğunda, Cumhur, başkanına ulaşmak için mücadele ediyor. Başkan, cumhurunu kucaklamak için mücadele ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımızın gelmesi bize ayrı bir onur verici oldu. İnşallah bundan sonra da devlet başkanlığı nasip olur. Başkanlık sistemi ülkemiz için ne kadar önemli olduğunu anlatıyoruz. Çünkü Cumhur, başkanı ile güçlüdür. Bu bağı koparmamak adına cumhurbaşkanımız her türlü mücadeleyi veriyor. Milletimiz de bu bağı kurmak ve koparmamak adına aynı mücadeleyi vererekten dünyanın karşısında dik durmak adına ve İslam coğrafyasını, mazlumların, ezilenlerin coğrafyasını dik tutmak adına, onu güçlü göndermek adına Cumhurda, başkanına sahip çıkıyor” dedi.



Sembolik mekânlar kırmızı-beyaza büründü
3 ilde 2 suç örgütü daha çökertildi
SGK 47 ilacı daha geri ödeme listesine aldı
Atama kararları Resmi Gazete'de
Gıdada tağşiş sağlığı tehdit ediyor
Doğu'ya kar, Batı'ya bahar! Yurtta hava nasıl?
Banka değil, ucuz et kuyruğu!
Bakan Şimşek'in faiz talimatı iddialarına açıklama
Bakan Göktaş: 5 milyona yakın hane sosyal yardımlardan yararlandı
140 bin yaşlı evde bakılıyor
Hudutlardan geçit yok!
DİM: "İnternet ilanları için daha adil bir sistem olabilir"
LGS başvuruları başladı
Edirne'de yerel kalkınmaya destek
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 18 Mart mesajı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    8718,11%-1,25
  • DOLAR

    32,33% 0,16
  • EURO

    35,17% -0,02
  • GRAM ALTIN

    2243,92% 0,03
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 0,00
  • Salı 12.6 ° / 4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 14 ° / 4.8 ° false
  • Perşembe 10.2 ° / 2.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı