Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Silivri Şube Başkanı Av. Nilgün Karataş ve başkan yardımcısı Şahin Dirik, supersilivri.com’u ziyaret etti.

Genel yayın yönetmenimiz Cem Güner ile görüşen Kararaş ve Dirik, yeni dönem için planladıkları çalışmaları anlattı.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin kamu yararına bir dernek olduğuna dikkat çeken Karataş, kamuya hizmet etme amacı içerisinde oldukları belirterek şunları söyledi:

Silivri’de bir üniversite var. Buradaki bölümleri tespit ederek örneğin matematik bölümündeki bir genç kardeşimizin daha alt sınıflardaki ihtiyacı olan öğrencilere ADD bünyesinde ders vermesini sağlamak istiyoruz. Atatürkçü gençlerin tahsil hayatını tamamlayabilmesinde bir şekilde katkı sunabilmek bizim için çok önemli.

Atatürkçü Düşünce Derneği, Silivri’de tamamen bağışlarla yaşamak durumunda olan bir dernek. Ancak hiç bir gelirimiz yok. Bina kiramızı dahi yönetim olarak kendi aramızda para toplamak suretiyle ödüyoruz.

Hedefimizde gençler var. Silivri’de el sanatları yapabilen, Atatürk rölyefi çıkartabilen, grafik tasarım okuyan gençlere ihtiyacımız var. O gençlerle birlikte bir takım ürünler üreterek bu ürünleri nakde çevirebiliriz. Hem derneğimizin masrafları çıkar hem de gençlere destek oluruz.

Asıl amacımız gençlere burs vermek. Atatürkçü bir nesil yetişebilmesi bizim için çok önemli. O nedenle Atatürkçü gençler arasında ihtiyacı olanların eğitimlerine mutlak suretle destek olmak istiyoruz.

Editör: TE Bilişim