Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Toçoğlu'na SASKİ Genel Müdürü Dr. Rüstem Keleş, Genel Sekreter Yardımcısı Ayhan Kardan eşlik etti. Toçoğlu, gelinen son nokta hakkında görevlilerden bilgiler aldı ve kolaylıklar diledi.

Hızla yükseliyor
Başkan Toçoğlu, 'Karasu Aşağıincili Mahallesi'nde 5 bin metrekarelik alan üzerine inşa ettiğimiz Karasu Sosyal Gelişim Merkezimiz hızla yükseliyor. İçerisinde SAMEK sınıfları, kafeterya, çok amaçlı salon, seminer salonu, teknik ofisleri, 250 kişilik konferans salonu, derslikler ve bol yeşil alanı olan projemiz Karasu'ya çok yakışacak' ifadelerini kullandı.

Açılış 2018'de
Toçoğlu, 'Oldukça geniş bir alan üzerine inşa ettiğimiz tesisimizde Merkezin A, B ve D bloklarının betonarme çalışmaları tamamlandı. C blokta ise son kat tabliye çalışmaları devam ediyor. İnce imalatlar ve çelik imalat işlemlerimiz sürüyor. Aynı zamanda merkezimizin elektrik ve mekanik tesisatı için gerekli hazırlıklar tamam. İnşallah 2018 yılında Karasu SGM'yi tamamlayarak Sakaryalıların hizmetine sunucağız' diye belirtti.