KARARI MİLLET VERECEK

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları,Hakimiyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

KARARI MİLLET VERECEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

                     Nisa Yılmaz / Türkiye’nin gelecek yüzyılının dönüm noktası olacak sistem değişikliğinin hayata geçirileceği, 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kaldı.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Şahin Şerifoğulları, Pazar günü yapılacak seçimler öncesi gazetemize önemli açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmalarının bayram havasında geçtiğini kaydeden Şerifoğulları, tüm Elazığ halkına gösterdikleri ilgi ve teveccühten dolayı teşekkür etti.

BAYRAM HAVASINDA BİR SEÇİM SÜRECİ GEÇİRDİK

2 aylık süre içerisinde gerek parti programları gerekse yazılı ve görsel medya aracılığıyla vatandaşlarla buluştuklarını anımsatan Şerifoğulları, “Bayram havasında bir seçim süreci geçirdik. Ben tüm vatandaşlarımıza sağduyulu davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Bu süreçte yaptığımız programlar kapsamında tüm vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık. Şehrin her noktasına gidip vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik ve çözüm için alternatifler ürettik. Bizim bu çalışma azmimiz vatandaşımızın yüzüne de yansıdı ve hamd olsun gittiğimiz her yerde güler yüzle karşılandık. Halkımızdan aldığımız bu pozitif enerji bizim çalışma azmimizi daha da arttırdı. Ben sizler aracılığıyla tüm halkımıza bizlere yakın ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Basın camiası da bizlerle birlikte ciddi bir mesai harcadı, ben onlara da çok teşekkür ediyorum” dedi.  

AK PARTİ DEMEK, TÜRKİYE DEMEKTİR

Pazar günü yapılacak seçimlerin önemine de dikkat çeken Şerifoğulları şöyle konuştu: Türkiye’nin gelecek yüzyılının dönüm noktası olacak olan, sistem değişikliğinin hayata geçirileceği 24 Haziran seçimleri yapılacak. Türkiye son yıllarda, bir önceki yüzyılda geri kaldığı, uzak düştüğü konuları yakalama noktasında önemli bir yol kat etti. 100 yıl önce Türkiye’yi kendi sınırları içerisine hapseden, kardeş coğrafyalar ile bağını kesen, tek yönlü dar açılı dış politika anlayışı terk edildi. Siyaset anlayışı millet merkezli olarak yeniden tanımlandı. Öyle ki, daha birkaç yıl önce milletin başındaki başörtüsüyle uğraşanlar, 28 Şubat döneminde sahur vaktinde kimin ışığının açık olduğunun hesabını tutanlar, bugün millet merkezli siyaset anlayışı karşısında bu hastalıklarına perde çekmek, kendilerini her gün cumaya gitmek, Ayetel Kürsü okumadan mitinge başlamamak zorunda hissettiler. Milletin odak noktasında olduğu bu yeni siyaset anlayışını Türkiye’ye AK Parti kazandırdı. Dün büyük sorun olarak görülen, aşılamaz kabul edilen olaylar, bugün herkesin kabul gördüğü ve itiraz etmediği birer ayrıntı haline dönüştüyse bunu, Türkiye’ye AK Parti kazandırdı.

AK Parti ile Türkiye’yi çok daha geniş ufuklar, çok daha yüksek hedefler beklemektedir. AK Parti demek, Türkiye demektir”

ÇALIŞIP EMEK VEREN BİR PARTİNİN MENSUBU OLMAKTAN ONUR VE GURUR DUYUYORUM

Ak Parti’nin Türkiye’yi eski dönemlerde olduğu gibi koalisyonlara, krizlere, kaoslara, belirsizliklere mahkûm etmediğini anımsatan Şerifoğulları; “AK Parti bugüne kadar karşısına çıkan sorunlar ne kadar büyük olursa olsun demokrasi yolundan, kalkınma hedeflerinden, yatırımlardan ve projelerden asla taviz vermedi. Türkiye’yi bugün bulunduğu seviyeye getirmek için milletle birlikte çok çalışıp emek veren bir partinin mensubu olmaktan onur ve gurur duyuyorum” dedi.

AK PARTİ 16 YILDIR BU ÜLKEYE HİZMET EDİYOR

AK Parti’nin 16 yıldır bu ülkeye sadece hizmet getirdiğini vurgulayan Şerifoğulları, “Türkiye, 24 Haziran’da sadece cumhurbaşkanını, milletvekillerini belirlemekle kalmayacak, aynı zamanda ülkenin gelecek bir asrının tercihini de yapacak. Bir tarafta 16 yılda ülkemizi 3,5 kat büyütmüş bir cumhurbaşkanı adayı ve onun partisi var, diğer tarafta tek vaadi yıkmak, kapatmak, atmak, sökmek olan bir ana muhalefet partisi ve onun adayı var” diye konuştu.

TÜM VATANDAŞLARIMIZ SANDIĞA GİTSİN

24 Haziran’da tüm vatandaşların demokrasiye sahip çıkarak sandığa gitmesini isteyen Şerifoğulları “Sandıklara gitmeyi ihmal etmemeliyiz. Demokrasiye sahip çıkmalıyız. Vatandaşlarımız kimsenin kendilerini siyaset mühendisliği hesaplarında meze yapmasına izin vermemelidir. Buradan çağrıda bulunuyorum. Ucuz ayak oyunlarıyla iradenizi yok saymalarına fırsat tanımayın” ifadelerini kullandı.

MESELE TÜRKİYE’NİN İSTİKLALİ VE İSTİKBALİ

24 Haziran’da meselenin Türkiye’nin istiklali ve istikbali meselesi olduğunu ifade eden Şerifoğulları, 24 Haziran’ı hırslarının, öfkelerinin, kırgınlıklarının hesap yeri olarak görenlerin, sadece kendilerinin değil, evlatlarının geleceğini de tehlikeye atacağını söyledi.

24 HAZİRAN ELAZIĞ İÇİN YENİ DÖNEMİN BAŞLANGIÇ TARİHİ OLACAK

Elazığ halkının 2002 yılından itibaren AK Parti’ye ve Recep Tayyip Erdoğan’a en güçlü desteği verdiğini anımsatan Şerifoğulları, “24 Haziran Elazığ için yeni dönemin başlangıç tarihi olacak. Halkımızın teveccühü sandığa yansıyacak ve 5 arkadaşımızla birlikte Ankara’da gidecek, şehrimizi en iyi şekilde temsil etme gayreti içerisinde olacağız” şeklinde konuştu.