Bordo-mavili takımda Sörloth sevinci yaşanıyor.

Gençlerbirliği maçında kırmızı kart görerek, 2 maç ceza alan Sörloth'un cezası tahkimde 1 maça indirildi. Norveçli golcü, 1 maçlık indirimin ardından Sivasspor karşısında sahada olabilecek. Süper Lig'de attığı 16 golle, takımın en skorer ismi olan Sörloth, ortaya koyduğu performans ile takımın en önemli isimlerinden biri olurken, Norveçli oyuncunun yarınki karşılaşmada sahada olacak olması da camiada moralleri yükseltti.

Sörloth ise “Her şeyin ötesinde çok mutluyum cezam kalktığı ve oynayacağım için. Daha fazla koşacağım. Golleri arka arkaya sıralayacağım. Hiçbir zaman söz vermem ama her zaman denerim.” dedi. 

"BU BENİM KARAKTERİME YAKIŞMAZ"

Norveçli oyuncu ise "Yediğim tekmelerden sonra can havliyle bu hareketi yaptım. Aldatmaya yönelik bir şey yapacak olsam tekmelerden sonra kendimi yere atardım. Ama bu benim karakterime yakışmaz. Sadece futbol oynamaya çalışan biriyim. Canım yandığı için böyle bir davranışta bulundum" dedi. Toplantıda pozisyon tam 5 kez izlendi. Özellikle Baiano'nun Sörloth'a elini sallaması üzerinde duruldu. Tahkim Kurulu, cezayı oy birliği ile 1 maça indirdi.
 

Editör: TE Bilişim