Gaye Usluer sosyal medyanın gündeminde

Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü ücretsiz maske dağıtımını PTT'nin yapabileceği bu akşam duyuruldu. CHP PM Üyesi Gaye Usluer ise maskelerin adrese değil eczaneler ile halka ulaştırılması gerektiğini savunan twitler yayınladı.

Gaye Usluer sosyal medyanın gündeminde
banner127

Halkın maskeye daha kolay ulaşması için çalışan Sağlık Bakanlığı ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, ortaklaşa yürüttüğü ücretsiz maske dağıtımını PTT'nin yapmasına karar verdi. Bu kararla birlikte PTT, ücretsiz maskeleri almak isteyen vatandaşlar için bir web sayfası açtı, sayfadaki formun doldurulmasıyla birlikte maskeler evlere teslim edilecek.

Eskişehirli CHP PM Üyesi Gaye Usluer ise maskelerin evlere teslim edilecek olmasını "zor ve dolambaçlı" olarak nitelendirdi. Gaye Usluer bu twitin ardından sosyal medyada en çok konuşulan isim oldu.

Gaye Usluer twitlerinde şu ifadeleri kullandı;

"Devlet zorunlu kıldığı maskeyi dağıtmak zorunda! Ama PTT yolu ile değil Zor ve dolambaçlı yollardan değil Eczanelerle anlaşarak maske dağıtımı çok mu zor? Vatandaşı zora sokmayı bırakın!

1)Herkesin evinde internet yok

2)PTT'nin sitesi çöktü haberiniz var mı?

3)Bazı Eczacı arkadaşların önerisini paylaştım, özverili ...

4)Daha iyisini ve kolayını siz bulun"

Yandaş beyine laf anlatmak zor. Bir kez daha yazayım Tane tane “İnternetten sipariş ve PTT aracılığıyla maske dağıtılmaz, dağıtılamaz” NOKTA

Daha akılcı Vatandaşın işini kolaylaştırıcı PTT'ye gereksiz yük getirmeyen yöntem bulmak çok mu zor?" 

"Bir maskenin kullanım süresi 4 saat sonra atılacak. Bir hafta 7 gün Haftada 5 maske Neyin hesabı? Bu gece düşünün yarın cevap verirsiniz (yandaş hesaplara)" 

"İtirazımız devletin maske dağıtmasına değil İtirazımız izlenecek yola İnternet üzerinden siparişle Ve PTT kargo sistemi ile yapılacak olmasına Anında PTT sitesinin çökmüş olması da haklılığımızın bir göstergesi İyi oku, anlamaya çalış" 

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2020, 02:19
YORUM EKLE
YORUMLAR
Seyfullah Akyol
Seyfullah Akyol - 4 yıl Önce

Ne oldu yandaş eczacı dostlarınız daha az para kazanacak olmasımı zorunuza giden acaba Gaye hanım???

SIRADAKİ HABER

banner19

banner126

banner25

banner26

banner104

banner34

banner17

banner22

banner18

banner20

banner102

banner30