Karantinada olduğunu gizleyip komşularıyla ekmek yaptı, test sonucu pozitif çıktı

Karantinada olduğunu gizleyip komşularıyla ekmek yaptı, test sonucu pozitif çıktı

Çorum'un Osmancık ilçesinde, karantinada olduğunu gizleyen kadın, çağırdığı komşuları ile yufka ekmek yaptı. Durumu kontrole gelen mahalle muhtarı fark etti. Kadının Kovid-19 test sonucu ise pozitif çıktı.

Edinilen bilgilere göre, Osmancık’ta yaşayan ve ev karantinasında olması gereken M.B. adlı kadın, komşularını kışlık yufka ekmek yapmaya çağırdı. Hemşire olan kızının koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle ev karantinasında olduğu öğrenilen kadın, durumunu komşularından gizlerken, olayı mahalle muhtarı fark etti.

KONTROLE ÇIKAN MUHTAR FARK ETTİ

Mahalle muhtarı karantinada olması gereken 3 pozitif, 10 temaslı mahalle sakinlerini evde olup olmadıklarını günlük kontrole çıktı. Kontrollerden birinde ise karantinada olması gereken M.B’nin komşuları ile birlikte ekmek yaptığını gördü. Bunun üzerine diğer kadınları uyaran muhtar kadınları da ekmek yaptıkları tandırdan uzaklaştırdı.

TEST SONUCU POZİTİF ÇIKTI

Ekmek yapmaya giden kaç kadının olduğu bilinmezken, M.B’nin komşusu bazı kadınların durumu öğrenmelerinin ardından kendileri ailelerinden izole ettiği, karantinasını gizleyen kadının ise koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN